Атанас Месечков смята, че вече се намира на такъв етап

...
Атанас Месечков смята, че вече се намира на такъв етап
Коментари Харесай

Атанас Месечков изгуби желание да се вихри на дансинга занапред

Атанас Месечков счита, че към този момент се намира на подобен стадий от кариерата си, в който е по-подходящо да журира, в сравнение с да танцува. Макар хореографът да е запазил непосредственост със театралната му партньорка доктор Неделя Щонова, явно отрицателните мнения във връзка нагласената им победа са почнали да му идват в повече. Зарича се, че повече няма да взе участие като танцьор в „ Денсинг Старс ”. „ Ако ме поканят за жури, ще се съглася! Иначе нямам нито време, нито физическа опция! ”, безапелационен е Месечков.

 

Той се хвали, че е завел фамилията си в Париж след края на „ Денсинг Старс ".

„ Наистина е обичаният ни град, върнахме се за трети път. Предишния път празнувахме петата годишнина от брака ни във френската столица с жена ми, в този момент заведохме и децата. Заради непрекъснатата ми претовареност в „ Денсинг Старс ” не можех да ги виждам доста, по тази причина взехме решение да им подарим едно вървене до „ Дисниленд ", на което да се насладим дружно. Духът на Париж с неговата просвета, архитектура, кухня няма по какъв начин да не ни харесва. Винаги с огромно предпочитание се връщаме, само че обичаме още Рим, Милано, Виена. Това са все обичани наши места ”, споделя известният танцьор.

Откакто се ожени за заможната собственичка лаборатории Кремена, Месечков не страда от липсва на финанси и няма потребност да работи.

„ Подготвям през декември танцов театър – бенефис с моите партньорки на паркета. Надявам се да вземат участие и другари като Маги Джанаварова, Поли Генова. Всичките ми партньорки от участията ми в „ Денсинг Старс ” през годините също ще бъдат поканени ”, разяснява Атанас.

 

Преди 8 лета той се венча за богаташката и от този момент животът му радикално се промени. Месечков беше зарязал медийните изяви и ловко се възползваше от активите на партньорката си. Покрай „ Денсинг Старс " реши да се върне на екран, само че към този момент няма изключително предпочитание да се вихри на дансинга.

 

Преди да се отдаде на фамилния живот, Наско излизаше и спеше главно с мъже, но копнежът му за наследници се трансформира в приоритет и докара до брака му с Кремена. Те имат наследник и щерка – Айлин и Давид.

 

Запознати издават, че хореографът слушал жена си за всичко, тъй като от нея зависело материалното му богатство. В началото тя била доста хлътнала и толерантна към него, само че към този момент почнала да демонстрира лютия си манталитет. Даже постоянно се случвало да го мъмри на публични места, издават очевидци на свадите им. Атанас не си разрешавал да й отвръща жестоко, тъй като се тормозил, че може да бъде изоставен. Стараел се да поддържа и външния си тип, с цел да покрива условията на брачната половинка си.

 

Преди 2 години се заприказва, че Месечков си е присадил коса, само че в този момент още веднъж се подвизава с гола глава. Явно е решил, че перчемът му стои неестествено, и го е разкарал.

 

Съпругата на Месечков има един бракоразвод зад тила си, който се случи преди 8 години точно поради Наско. Първоначално били единствено другари – тя посещавала залата му по танци като негова ученичка, само че след това нещата станали съществени. Известно е, че бизнес дамата е доста богата – тя е собственичка на най-голямата генетична лаборатория у нас и финансира всички инициативи на мъжа си, води го по екзотични екскурзии и му обезпечава всекидневен разкош в просторното им жилище в влиятелен столичен квартал.

 

Бисексуалният хореограф и благоверната му са дружно от 2016 година Тогава подвигнаха обилна женитба с доста посетители край морския бряг. Преди да се ожени, Месечков имаше интимни връзки с разнообразни мъже, в това число имаше и гадже политик, само че откогато е с актуалната си половинка, като че ли се е кротнал. Светските клюкари допускаха, че танцьорът може и да се върне към старите привички, само че той е безапелационен, че тези истории са част от предишното му. „ Пробвал съм какво ли не, нищо не ми е непознато. Сега обаче съм фамилен мъж ”, отсича Месечков.

 

Наско постоянно е желал огромно семейство и ето, че фантазията му се трансформира в действителност. Освен дребните Айлин и Давид, Кремена има още две пораснали деца от първия си брак. Те към този момент са огромни и живеят настрана.

 

По време на „ Денсинг Старс “ Месечков се контузи, само че съумя да приключи присъединяване си, въпреки и с болки. Преди 16 години обаче хореографът имал много по-сериозни проблеми със здравето. Тогава претърпял тежка 12-часова интервенция поради израстък на хипофизата. За благополучие, интервенцията завършила наред. Ето по какъв начин Атанас разказва признаците, които го измъчвали по това време:

„ Имах главоболие, виеше ми се свят, само че го отдавах на преумората. Получих нещо като импровизиран пристъп. Веднага потеглих по лекари, с цел да схвана какво ми е. Накрая се оказа, че е израстък. на хипофизата – незлокачествен. Почувствах нещо едвам когато образуванието стартира да кърви. Неврохирург ми сподели, че би трябвало да реагираме доста бързо. Ако бях просрочен още малко, щях да ослепея ”.

 

Днес танцьорът постоянно си прави профилактични прегледи, с цел да е сигурен, че е в положително здраве. За това спомага и брачната половинка му, която е в медицинския бизнес от години.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР