В началото на 2023 година, LG представи своята обновена визия,

...
В началото на 2023 година, LG представи своята обновена визия,
Коментари Харесай

Новото лице на персонализираното забавление чрез изкуствени интелект с продуктите на LG

В началото на 2023 година, LG показа своята актуализирана визия, с която ще посрещне новата епоха в тв приемниците си - " Sync to You, Open to All ". Тя въплъщава нестихващата отдаденост на компанията към смяната на потребителското преживяване към неповторимите желания и метод на живот на клиентите си.

Стремейки се да движи революцията в потребителския пейзаж, LG прави път на в действителност изключителни потребителски преживявания с разнороден набор от персонализирани артикули и услуги, които оферират добавена стойност на своите консуматори съгласно възрастта им, пола или местоположението.

В последните си опити да основат персонализирано преживяване в домашното развлечение, LG вкарва специфична функционалност към смарт тв приемниците си от 2023 година, която им разрешава да открият и настроят идеалната за тях картина. Победителят в четвъртия вътрешен конкурс за нововъведения за добавена стойност към клиента, AI-захранваната " Personalized Picture Wizard " надвишава предлагането на няколко авансово заложени настройки за изображенията, с цел да обезпечи постоянно безукорен аспект на картината, в стила в който потребителите си ги показват.

За да употребяват новата функционалност, Personalized Picture Wizard, всичко, което потребителите би трябвало да създадат, е да изберат няколко варианти, които най-добре отразяват техните идеални настройки на картината и желания от набор от изображения, без значение дали са с по-топли или по-студени цветови тонове или с по-резки по отношение на по-омекотени изображения. След това функционалността предлага профилирана предварителна конфигурация въз основа на тези селекции.

Целта е да създадат персонализацията на картините по-достъпна за консуматори, които не са специалисти в тв приемниците. „ Калибрирането на тв приемниците е сложна задача за множеството консуматори. Първо би трябвало да направляват през няколко настройки, с цел да доближат до авансово заложените стойности за изображенията, само че даже тогава - сложната софтуерна терминология и страхът да не съсипят новия тв приемник ги отхвърля " споделя Ки Донг-джун, експерт в LG HE Company, дивизия HE Product Planning. „ Всъщност, изследванията ни демонстрират, че 90% от нашите клиенти резервират настройките по дифолт, режими Standard и Eco. "

Докато тази функционалност прави персонализираното потребителско преживяване по-лесно, революционната технология зад него е доста по-комплексна. „ Предварителните настройки за изображенията се базират на 6 съществени детайла, " споделя Нам Йеон-о, експерт изследвания в LG HE Company, лаборатория HE R&D Lab. „ Фините вариации на тези детайли се комбинират по незабравим метод, с цел да основат повече от 85 милиона благоприятни условия за тези настройки. След това изкуственият разсъдък в технологията Picture Wizard избира вид, въз основа на изборите на потребителя, както и предлага изложение на желанията му за настройки на изображенията. Описанията работят с лесни за схващане основни думи като ослепителен, топъл и чист. "

Представени за първи път на тазгодишното издание на CES, Personalized Picture Wizard получи топло посрещане от потребителите. След потребителското изследване, 75% от хората споделят, че персонализираните настройки изцяло отразяват техните желания за изгледа на изображенията, а 90% споделят, че функционалността е интуитивна и лесна за приложимост. Допълнително преимущество към лекотата на потребление е опцията, която потребителите получават в допълнение да настройват и трансформират персонализираните си настройки на картината по собствен усет.

Иновацията на LG за персонализирано домашно развлечение не свършва до тук. Освен да оферират персонализирани оферти за наличие, основани на гласовите търсения на потребителя и основни думи, интелигентните тв приемници на LG скоро ще излязат с функционалност, която разрешава на всеки член от фамилията да резервира своите обичани настройки за изображенията в собствен личен профил.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics е международен иноватор в софтуерната и консуматорската електроника с наличие в съвсем всяка страна и интернационален човешки запас от над 74 000 души. Четирите бизнес подразделения на LG - Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Vehicle component Solutions и Business Solutions - са с общ световен доход от над 80 трилиона корейски вона през 2022 година. LG е водещ производител на потребителски и търговски артикули като тв приемници, електродомакински уреди, климатична техника, монитори, роботи в областта на услугите, автомобилни съставни елементи, както и висок клас марки като LG SIGNATURE и LG ThinQ, познати по целия свят. За повече информация по отношение на LG Electronics, апелирам, посетете www.LGnewsroom.com.

Контакти:

Simona Klimentova
Managing Director
Media Marks Agency

+359 887 939 599
[email protected]
7 Rezniovete Str.
1000 Sofia

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР