27-инчовият IPS панел предлага ясна и ярка картина с плътност

...
27-инчовият IPS панел предлага ясна и ярка картина с плътност
Коментари Харесай

AOC Q27B3CF2 – монитор за дома и офиса с USB-C свързаност


27-инчовият IPS панел предлага ясна и ярка картина с компактност на пикселите 109 ppi
(снимка: AOC)

Ново попълнение към серията B3 монитори, ориентирани към крайния консуматор в дома и офиса, разгласи експертът в екраните AOC. Моделът  Q27B3CF2 идва с 27-инчов екран с резолюция QHD (2560×1440 ), периодичност на освежаване 100 Hz, USB-C съгласуваност (включително 65 W захранване) и Adaptive-Sync технология. Дизайнът е грациозен, с ултра-тесни рамки.

AOC Q27B3CF2 се откроява с ултра-тесните си рамки, което го прави привлекателна алтернатива за работни организации, изискващи голям брой монитори, без да се жертва естетиката на пространството. Неговият 27-инчов IPS панел предлага явен и ослепителен екран с компактност на пикселите от 109 ppi. Широките ъгли на видимост от 178°/178° подсигуряват, че изображението на екрана е живо и изпъкващо, даже и от индиректни ъгли.

Множеството портове, включително USB-C, обезпечават безпроблемна съгласуваност с други устройства (снимка: AOC)

100 Hz периодичност на освежаване, Adaptive-Sync и бързи времена за реакция до 4 милисекунди GtG (с по-високи овърдрайв настройки на пикселите) и 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT) обезпечават мечтаната продуктивност при скролиране в интернет и обществените медии, гледане на динамично наличие и гейминг сесии.

Свързването с мобилен или настолен компютър е безпроблемно с Q27B3CF2, с помощта на неговия USB-C 3.2 Gen 1×1 порт, предлагащ 65 W USB зареждане и поддръжка за DisplayPort Alt режим. Това значи еднокабелно зареждане на преносими компютри, както и прибавяне на екрани, като по този метод работното пространство се рационализира.

HDMI 2.0 входът в допълнение разрешава свързване с разнообразни източници от по-стари или по-нови генерации. Два спомагателни USB-A 3.2 Gen 1×1 врата и един USB upstream порт са предопределени за свързване на периферни устройства непосредствено към монитора, с цел да се усъвършенства функционалността и да се понижи бъркотията на бюрото.

AOC Q27B3CF2 е планиран с мисъл за комфорта и здравето на потребителя. Функции като LowBlue режима и Flicker-Free технологията понижават умората на очите за тези, които прекарват дълги часове пред екрана. Мониторът предлага разнообразни ергономични настройки, в това число 110-мм контролиране на височината, като предизвиква здравословна работна поза. Съвместимостта с вариантите за VESA монтаж в допълнение уголемява неговата еластичност при инсталиране.

Eргономични настройки, включително 110-мм контролиране на височината, предизвикват здравословна работна поза (снимка: AOC)

С фокус върху потребностите на отдалечените или всеобщите чиновници в офиса, Q27B3CF2 комбинира висока продуктивност и насочени към потребителя функционалности, което го прави повсеместен избор за разнообразни действия – от работа в офиса до доброволно развлечение.

AOC Q27B3CF2 ще бъде разполагаем на българския пазар от средата на юни с целесъобразна цена на дребно от 488 лева с Данък добавена стойност, прецизираха сътрудниците на производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР