В момента се изследват възможните мотиви за убийство на Алексей

...
В момента се изследват възможните мотиви за убийство на Алексей
Коментари Харесай

Не се изключва отмъщение в убийството на Алексей Петров

В момента се изследват вероятните претекстове за ликвидиране на Алексей Петров, измежду тях е в това число и възмездие. Самият Алексей Петров не се е чувствал заплашен и не е била формирана от експерти, които биха могли да го предпазят от проведено нападение. Защо е по този начин - властта ще се опита да разбере.

Това бе оповестено в Министерски съвет на брифинг след заседание на кабинета, Министерство на вътрешните работи и службите, като представител на прокуратурата не е взел участие. На съвещанието е бил изработен обзор на работата в последните дни с акцент  Алексей Петров.

Простреляната жена, която е била с Алексей Петров по време на покушението, е разпитана от следствените органи. Установен и е калибърът на оръжието, с което е погубен Петров. Повече информация управляващите отхвърлиха да дават.

Формиран е екип от другите структурни звена на Министерство на вътрешните работи, който поставя всички старания да откри причинителя, претекстовете и подбудите за убийството на Алексей Петров.

Това, което е открито, е, че няма връзка сред другите убийства, които се разясняват в медиите. Няма диря, която да демонстрира, че са свързани по някакъв метод, отсече още първоначално министър председателят Николай Денков. За връзка се загатва с а за тежка криминогенна конюнктура се приказва и поради случая на принуждение над госпожица в Стара Загора и на мъртвец в София, в Лозен.

Вътрешният министър Калин Стоянов съобщи изрично, че не може да се приказва за гангстерска война, връщане на мутренски години и усложнена крими конюнктура. Стоянов прикани да бъдат оставени службите да си свършат работата в следствието на убийството на Алексей Петров.
 Намеците нямало да откажат Политическа партия от промяната в службите
Намеците нямало да откажат Политическа партия от промяната в службите

Още реакции след убийството на Алексей Петров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР