В модно дефиле на харема Мата Хари“ се превърна 49-ото

...
В модно дефиле на харема Мата Хари“ се превърна 49-ото
Коментари Харесай

Моден подиум: Харемът „Мата Хари“ дефилира в парламента с маркови ризки по 3 бона

В фешън дефиле на харема „ Мата Хари “ се трансформира 49-ото Народно заседание. Депутатките от ГЕРБ за следващ път се появиха в цялостния си искра със скъпи тоалети и аксесоари за хиляди левове, с цел да радват окото на водача.

За „ Мис ГЕРБ “ Славена Точева събра погледите и завистта на колежките си с грациозен костюм в синьо, който е част от последната сбирка на марката „ Зара “. Цената му е единствено 200 лв., само че Точева го бе комбинирала със сатенена риза с жабо в бяло, която коства до 3000 лв.. Елегантната дреха поразително припомня на шедьоврите на френската първокласна марка „ Ив-Сен Лоран “, чиито цени са по 2-3 хиляди лв..

Колежката й Десислава Трифонова, позната като рисково блика в предишното с Владислав Горанов, се появява в пленарна зала с бляскав оранжев костюм. Той е дело на стилната къща „ Лика “, една от най-предпочитаните от дамите в политиката. Съчетанието от пола и сако е на цена към 500 лв., въпреки към този момент да е изчерпано в бутиците им и да не се предлага.

Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова залага на шармантно сако, въодушевено от стилната икона Коко Шанел. Материята туид е запазена марка на френската дизайнерка, а това на Атанасова бе комбинирано и с голяма черна ландела.

Реклама

„ Мата Хари “ Екатерина Захариева от ГЕРБ още веднъж не изневери на влечението си към първокласните скъпи марки, само че този път го акцентира внимателно.

В първите работни ден тя носеше диоптрични очила в алено със златисти елементи на фамозната фешън къща „ Булгари “. Цената единствено на брандираните рамки възлиза на близо 900 лв..    |

Друга гербопитечка – Росица Кирова, избира по-семпъл костюм в синьо, само че комбиниран с ефектна и скъпа чанта. Тя бе видяна с аксесоар в лимоновожълто на марката „ Фурла “, чиято цена е над 1000 лв..

Мини вид, само че в розово, още веднъж от същия бутик, бе преметнала през рамото си и младата депутатка от Има Такъв Народ Павела Митова. Девойката от свитата на Слави беше с чанта за 500 лв., комбинирана със сако в розово и бяло на дизайнерката Елизабета Франки.

На шикозните парцалки залага, да вземем за пример, Корнелия Нинова. Социалистката грее с непоказван до момента костюм. На врата й обаче свети скъпо златно колие със наследник камък сапфир под формата на капка. Такива в интернет се продават на цени от 300 до няколко хиляди лв..

Вероятно Нинова залага на синьото, защото се счита, че се носи срещу уроки.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР