В миналото, когато лекарствата не са били толкова популярни и

...
В миналото, когато лекарствата не са били толкова популярни и
Коментари Харесай

Храните, които помагат на организма ни да се пребори с инфекциите

В предишното, когато медикаментите не са били толкоз известни и налични, хората са употребявали лечебните свойства на храните, с цел да повлияват на разнообразни промени в тялото си да се върнат в баланс. Ето някои от тях, които използваме като бабини способи, което не се усещаме в най-хубавата си форма.

Здраве и добра форма, всичко в едно - ето по какъв начин

Чесън

Несъмнено чесънът е номер едно в бабината ранглиста за преследване на заболяванията. Той има противовирусно деяние и се е употребявал като антибиотик против настинки и грипове.  Днес външни рани и инфекции също могат да бъдат лекувани с натривка от чесън върху мястото.

Да бъдем по-здрави през зимата!
Най-мощните билки за имунната система
Пълноценното хранене е извънредно значимо, изключително в сезона на настинките и вирусите. За благополучие няколко чудодейни лека също оказват помощ за...
Прочети повече
Броколи

Особено потребни при дисбаланс в стомашната флора. Те съдържат витамин А, усъвършенстват стомашната функционалност и не нервират лигавицата. Справят се с възпаленията и са засищащи и леки за консумация.

Куркума и джинджифил

Чай композиция от двата корена, с малко лимон е мощен имуностимулант. Това е трик от източната национална медицина за преборване на вирусите и инфекциите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР