В мексиканския щат Сан Луис Потоси тригодишно момиченце, което преди

...
В мексиканския щат Сан Луис Потоси тригодишно момиченце, което преди
Коментари Харесай

3-годишно момиченце се оказа живо в ковчега на погребението си

В мексиканския щат Сан Луис Потоси тригодишно момиченце, което преди този момент беше оповестено за мъртво, пристигна на себе си на личното си заравяне, заяви Daily Mirror, представен от БГНЕС.

Мери Джейн Мендоса, майката на умрялата Камила Роксана Мартинес, сподели, че на 16 август, момичето е почнало да повръща и е вдигнало температура. Уплашена за здравето на щерка си, дамата я завела на обзор при педиатър. Лекарят насочил пациентката към общинската болница, където бе открита дехидратация. Според Мендоса на детето бил постановен парацетамол и то било пуснато. Но вкъщи положението на момичето още веднъж се влошило и родителите му отново отишли в болница. Камила прекарала там час, след което лекарите установили гибелта ѝ. Погребението било планувано за идващия ден.

В деня на погребението Мендоса забелязала, че стъклото, което було ковчега на щерка ѝ, било замъглено към устата и носа ѝ. Жената помислила, че щерка ѝ е жива, само че била разубедена да отвори капака на ковчега и приписала видяното на халюцинации, зародили заради мощен стрес. Но тогава свекървата на Мендоса забелязала, че очите на внучката ѝ се движат, след което тя била откарана в болничното заведение с кола за спешна помощ, където лекарите безрезултатно се пробвали да съживят момичето и още веднъж я оповестили за мъртва – този път от мозъчен оток.

Сега фамилията на Камила е завело дело против здравните експерти, които са я оповестили за мъртва по-рано. Съобщава се, че основният прокурор на Сан Луис Потоси е почнал следствие, откакто Мери Джейн Мендоса декларирала, че не желае „ това да се случи още веднъж “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР