В края на октомври танцуващият милионер Джанлука Ваки, станал популярен

...
В края на октомври танцуващият милионер Джанлука Ваки, станал популярен
Коментари Харесай

Танцуващият милионер показа бебето си в трогателно ВИДЕО

В края на октомври " танцуващият милионер " Джанлука Ваки, станал известен преди няколко години със своите секси танци в Instagram, посрещна първата си рожба на бял свят.

Броени дни откакто 25-годишната му другарка Шарън Фонсека го подари с момиченце, 53-годишният баща показа пред феновете си в обществената мрежа специфичната изненада, която той бе направил на обичаната във връзка изписването ѝ от родилния дом.

„ Добре пристигнала вкъщи, принцесо... Обичаме те “, написа той към клипа с най-романтичното посрещане на майката на неговото дете и новороденото.

Във впечатляващото видео, гледано близо 17 милиона пъти, камерата демонстрира стоманените порти на първокласното имение, украсени с розови панделки.

По пътя към дома на милионера, измежду зеленината на неговия парк, са подредени хиляди розови балони, безчет пухкави мечета, слончета и какви ли не други декорации, с които той демонстрира за следващ път на обичаната си жена какъв брой доста я обича и какъв брой е благополучен, че го е дарила с щерка.

На слизане от колата, Ваки носи кошчето с бебето, а пред къщата го посреща щастливите домашни помощници дружно обичаните му кучета, накичени с розови шалчета към врата. На фона звучи ария, направена особено за неговата щерка - Блу Йерусалим Вак, в чийто текст се загатва на няколко пъти нейното им.

Най-новите танци на влюбения милионер пък са въодушевени точно от новия член на фамилията. За да успокои феновете си, че младата мама се възвръща сполучливо след раждането, той измисля специфична хореография, в която включва и нея.

Преди няколко дни пък Ваки показа прочувствено видео, в което разтваряйки длани, щастливите родители разкриват по изключително хубав и прочувствен метод дребната ръчичка на бебето си.

По всичко проличава, че бащинството е извънредно прекарване за Джанлука и че оттук насетне следва да се срещаме с очарователните моменти, които известният безгрижник ще споделя не с една, а с цели две танцуващи дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР