В Конгреса на САЩ се споразумяха за проектобюджета за отбрана

...
В Конгреса на САЩ се споразумяха за проектобюджета за отбрана
Коментари Харесай

САЩ заделят 4,6 млрд. долара за противодействие на Русия в Европа

В Конгреса на Съединени американски щати се споразумяха за проектобюджета за защита на страната през финансовата 2018 година, който планува отпущането на 4,6 милиарда $ за " противопоставяне " на Русия в Европа .

 В Конгреса на Съединени американски щати договориха $700 милиарда за защита за 2018 година
В Конгреса на Съединени американски щати договориха $700 милиарда за защита за 2018 година

Повече от поисканото от Тръмп

По-конкретно, от документи, оповестени на уеб страницата на Комисията за въоръжените сили към Сената на Съединени американски щати, излиза наяве, че се утвърждава даването на 350 млн. $ военна помощ на Украйна . Средствата могат да бъдат заделени в границите на " Инициативата за оказване на помощ на Украйна в региона на сигурността ", която планува снабдяването на съседката на Русия със " смъртоносни отбранителни оръжия ".

Уточнява се, че ще бъде позволено потреблението единствено на половината от сумата, а останалата част може да бъде изразходвана, единствено в случай че ръководителят на Пентагона се увери в триумфа на военните промени, осъществени от Киев.

Освен това контрактуваният проектобюджет за защита на Съединени американски щати планува отпущането на 100 млн. $ в помощ на Литва, Латвия и Естония за отбиване на съветската експанзия .

Киев, Вашингтон и Брюксел по-рано неведнъж упрекнаха Москва за интервенция в Източна Украйна и дестабилизация на Украйна, подпомагайки проруските сепаратисти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР