В изключително тежка териториална битка се впуснаха Непобедими, Безстрашни и

...
В изключително тежка териториална битка се впуснаха Непобедими, Безстрашни и
Коментари Харесай

Супергероите помогнаха на своите съперници в Игри на волята

В извънредно тежка териториална борба се впуснаха Непобедими, Безстрашни и Супергерои на Арената на “Игри на волята: България ”. Искрено милосърдие и невиждано великодушие демонстрираха Супергероите, които поеха тежестта на платформите, върху които другите две племена подреждаха финалните си пъзели. Те потвърдиха освен добротата си, само че и физическите си благоприятни условия, спечелвайки ключа от Резиденцията, написа vesti.bg.

Много сериозна травма извади Джаферович от играта, откакто върху ръката ѝ падна една от тежките трупи, които придвижи през Арената, дружно с Лефтеров. Тя подцени рекомендациите на медицинския екип и се върна назад в борбата с шина на ръката, с цел да помогне на Безстрашните. Въпреки напъните обаче, племето остана последно и се завърна на Дивата река. Непобедимите подредиха пъзела си преди тях, с което поеха грижите в Стопанството, а племената резервираха разпределението на териториите от миналата седмица.

Преди борбата Непобедими и Супергерои получиха видеата с последните думи на отстранените от Генчо съотборници. Финалното обръщение на Звезделина към Непобедимите провокира разцепление и отчаяние в племето, а думите на Касим нажежиха пристрастеностите сред Супергероите. Алекса и Мани застанаха един против различен, защитавайки дейностите на своите обединения, а Цветан продължи враждата си с Илиян.

Предстоящото обединение на племената провокира нови тактики в другите обединения, а изборът на капитан за седмицата беше тактически и добре премислен. След като гласоподаваха за петима разнообразни души, Супергероите преизбраха Алекса за свои капитан и през тази седмица, Безстрашните единомислещо се довериха на Джаферович, а в Непобедимите всичките 5 гласа получи Мирослава.

Каква борба чака капитаните на Арената? Как Безстрашните ще изберат своя нов водач след травмата на Джаферович? Ще се изненадат ли Мирослава и Алекса от появяването на новия капитан? Кой ще победи и дали ще избере персонална полза, или преимущество за племето? Отговорите на тези въпроси разберете през днешния ден в 21:00ч. единствено по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР