В италианското волейболно първенство става горещо. Много горещо. Само 4

...
В италианското волейболно първенство става горещо. Много горещо. Само 4
Коментари Харесай

Цветан Соколов срещу "Тренто" в спор за място на финала

В италианското волейболно състезание става горещо. Много горещо. Само 4 отбора останаха да се борят за трофея на Апенините.

Снимка: legavolley.it

Благодарение на каналите на bTV Media Group можете да наблюдавате заключителната фаза в шампионата, където Цветан Соколов със своя " Лубе Чивитанова " продължава да мечтае за купата в Серия А.

Във вторник вечер предстоят първите срещи от полуфиналите, а вторите мачове са единствено 3 дни по-късно. В тази фаза се играе до 3 победи.

Снимка: legavolley.it

От 21:30 директно по РИНГ " Перуджа " се изправя против " Модена ". Гостите са облагодетелствани от обстоятелството, че съумяха да завоюват четвъртфиналната си серия в две срещи, до момента в който първенците се нуждаеха от три.

При това отборът на Лоренцо Бернарди изигра последния си дуел, което значи, че има цяла седмица по-малко за възобновяване.

Снимка: legavolley.it

Лошата вест за Дяволската обсада стана ясна минути след триумфа с 3:0 над " Монца " на Виктор Йосифов, когато имаше напрежение сред двата тима и отправени неприлични реплики и жестове. В резултат първенците ще бъдат в първата си среща от серията без една от звездите си - Александър Атанасиевич.

Снимка: legavolley.it

" Модена " гостува в " Пала Бартон " в търсене на нужната победа надалеч вкъщи. За да се класират на финалите, играчите на Хулио Веласко се нуждаят от победа против Леон и компания при аудиенция.

Снимка: legavolley.it

Завършилият четвърти в постоянния сезон тим е променлив, само че потвърждава, че в сложните моменти се събира и демонстрира волейбол от най-високо равнище. Това се случи и в четвъртфинала с " Милано ", когато Иван Зайцев постави точка на разногласието рано-рано.

Снимка: legavolley.it

По същото време на уеб страницата btvnovinite.bg гратис и без регистрация с български коментар можете да следите изявите на Цветан Соколов и " Лубе Чивитанова " в гостуването на " Тренто ".

Снимка: legavolley.it

Въпреки по-предното класиране в постоянния сезон, домакините не са считани за необикновен любимец. Урош Ковачевич и съотборниците му изиграха слаб втори мач от четвъртфиналите, където позволиха с лека ръка да правят отстъпка на " Падуа " с 0:3.

Тази загуба към момента тежи психически в " Тренто ", а време за възобновяване няма, защото незабавно идва новото затруднение по пътя за купата - " Лубе Чивитанова " с Цветан Соколов, който стопира дъха със своите отигравания.

Снимка: legavolley.it

Българският диагонал имаше съществена роля при продължаването към полуфиналите с 2-0 победи против " Калцедония Верона " и Матей Казийски. Соколов се отличи с 27 и 15 точки в двете срещи, като завоюва задочния спор с Императора.

Сега обаче страстите може да повлияят на Цецо, който се изправя против някогашния си клуб " Тренто ", където значително построи името си на Апенините.

Ще продължат ли шампионския си път " Перуджа " или " Модена " ще подсети за себе си? " Тренто " ли ще е крачка по-близо до финала или Цветан Соколов още веднъж ще блесне в точния миг за " Лубе Чивитанова "?

Отговорите - единствено по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР