В истинска истерия изпаднала актуалната носителка на титлата Мис Силикон

...
В истинска истерия изпаднала актуалната носителка на титлата Мис Силикон
Коментари Харесай

Змия изскочи от пощенската кутия на Виктория Петрова

В същинска нервност изпаднала настоящата носителка на купата Мис Силикон Виктория Петрова, когато за последно отворила пощенската си кутия. Тя за малко да припадне от смут, виждайки в нея змия. Последвала най-нормалната реакция – миската почнала да пищи пронизително, с което събрала половината живущи във входа. Оказало се, че змията е мъртва.
 2-3-1  2-3-2  2-3-3
Виктория не желае да показва с пръст и да упреква никого за гадния номер. „ Не желая да посочвам имената на хора, в които се колебая, а и това няма значение. Питам се единствено какъв болен мозък би трябвало да си, с цел да причиниш на някого сходно нещо “, споделя пред HotArena изплашената от претърпяното силиконка. Преди време моделката показа, че е получавала закани от някогашния си другар, че ще я залее с киселина, в случай че не се върне още веднъж при него.

Виктория Петрова умее да си основава врагове. Но пък умее и да се бори за чесста на силикона, в случай че ни е разрешено да се изразим по този начин. Преди време тя реагира остро на засегнатост против „ гилдията “. След като дама на име Николета Тодорова съобщи в телевизионно изявление, че девойките от състезанието “Мис Силикон” са си проститутки,  Виктория, която е носителка на купата за предходната година, се закани на страницата си във фейсбук, че ще събере всички наранени и ще я съдят.

Ето какво написа тогава тя в обществената мрежа. Предлагаме ви текста без редакторка интервенция:

“Тази, никому незнайна личност съумя да ме зашемети с невероятните си знания за цените и врътките в светските среди. Казва се Николета и 20 минути не спря да изяснява пред Карбовски, коя миска какъв брой пари взима за секс, по какъв начин се явява на конкурс, с цел да си вдигне цената. А тя самата била положително момиче, не била от тях, но била чувала за тези неща. Но е впечатляваща информираността й, по какъв начин женени мъже си заплащат на миски, по какъв начин лъжат дамите си.

Тази мома може да напише разказ, най-малко в 2 тома и да показа персоналния си опит, ще бъде забавно. Дори и не разбрах каква купа имала, само че се похвали, че представяла България на международен конкурс. Добре де, Минке, и като я показа кой те видя, какво завоюва? Най-много ме ядоса, че дефинира всички участнички в „ Мис Силикон “ като проститутки.
Нека в този момент, мацките, взели участие в състезанието, да се обединим и осъдим следващата „ девица “ жадна за популярност, която си разрешава да лепи етикети и поставя квалификации. Не знам на какви състезания се е явявала въпросната умница, само че е добре да се види в огледалото – криви зъби и лице като медената питка – с една дума, много грозна, а евентуално от това са й комплексите й”, написа Виктория.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР