В интернет пространството бързо се разпространиха няколко шпионски фотографии, публикувани

...
В интернет пространството бързо се разпространиха няколко шпионски фотографии, публикувани
Коментари Харесай

Не мини G-Klasse, а умален GLS

В интернет пространството бързо се разпространиха няколко шпионски фотографии, оповестени от изданието Autoevolution. На тях се вижда най-новия кросоувър на Mercedes-Benz, който по всяка възможност ще носи обозначението GLB.

Ще напомним, че Mercedes смени обозначението на своите коли с нараснала проходимост, като всички те са с показател GL, а последната писмен знак демонстрира класата при леките коли, към която принадлежат кросоувърите.

Това не се отнася само за G-Klasse и X-Klasse. Новият кросоувър GLB ще се прави на платформата за коли с предно предаване MFA, на която се създават A-Klasse и кросоувърите GLA. От последните GLB ще се отличава с малко по-големи габарити и с главно изменена визия, която мощно ще прилича тази на GLS.



Всъщност това е най-голямата вест, тъй като до неотдавна се смяташе, че този кросоувър ще наподобява на класическата G-Klasse и ще е предопределен за хора, харесващи ръбатия дизайн, само че предпочитащи по-евтина и по-комфортна кола, която обаче е без прословутите офроуд благоприятни условия на G-Klasse.

Както се вижда от фотосите, това няма да се случи. GLB ще е подобен по визия, само че много по-малък от GLS и ще разполага с моторите на своите съплатформеници. Последното значи, че бензиновите моторите ще са с мощ от 122 до 211 коня, а дизеловите - от 109 до 170 к.с.

Спекулира се с това, че новото GLB няма да се предлага с предно предаване, а ще е единствено с фирмената 4matic система. В момента модела минава проби за устойчивост, а съответно този от фотосите е предопределен за краштестове.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР