Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение

...
Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение
Коментари Харесай

TRUCK EXPO отново ще събере бъдещето на транспортната индустрия на живо в Пловдив |

Производителите на товарни коли още веднъж се готвят за най-голямото ревю в бранша в България. TRUCK EXPO 2022 ще се организира онлайн в средата на юни и още веднъж ще трансформира откритите площи на територията на Пловдивския панаир в галерия на най-модерните камиони, рейсове, лекотоварни коли и профилирани транспортни средства на водещите международни марки.

Защо Пловдив? Защото градът е бързо възходящ промишлен център, има чудесна панаирна инфраструктура, а местоположението му обезпечава бърз и елементарен достъп на хора и компании от цялата страна и района, споделят уредниците от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

„ Динамиката на градове като Пловдив отразява силата на бъдещето и по тази причина е чудесна среда за показване на технологиите, нововъведенията и предприемачеството, които движат автомобилната промишленост напред. Секторът за транспорт на пасажери и товари е флагманът на нововъведенията в транспортния отрасъл и мотор на стопанската система, който ще забележим от 16-ти до 18-ти юни в града под тепетата “, сподели ръководителят на „ Товарна секция “ и член на Управителния съвет на ААП Георги Загоров.

Участие във форума към този момент са удостоверили международни марки тежкотоварни коли, като BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS . Очаквайте най-новите модели, технологии и съоръжение в категория N1, както и от производителите на ремаркета и полуремаркета SCHMITZ CARGOBULL, KRONE, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER , хидравлични системи за товарни коли, съоръжение и екипировка.

Това ще бъде 6-то издание на TRUCK EXPO , което не е пропущало година от провеждането на първото си издание през 2017-та до момента. Международното ревю по традиция притегля както експерти и профилирана аудитория от България и чужбина, по този начин и необятна публика от фамилии и почитатели на тежките машини, които го чакат с неспокойствие. Там всеки намира нещо забавно за себе си - освен в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, само че също по този начин и образование за по-добро и по-задълбочено схващане за промишлеността на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и различни горива в товарните транспортни средства за къси и дълги дистанции, системи и съоръжение за съгласуваност, удобства при шофиране, сигурност, сигурност и комфорт на пътя.

Новите товарни коли са същинско знамение на инженерни разработки и дизайн, което експертите ще могат да прегледат и да тестват в тест-драйв. Разнообразие от презентации и извънредни събития в границите на ревюто ще показват най-актуалните вести от промишлеността. Най-нетърпеливите ще могат да се допрян и до всички съпътстващи артикули и услуги, събрани на едно място – от водещите компании за сервизно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

TRUCK EXPO е мястото да се свържете с водачите в автомобилната промишленост и да научите за развиването на услугите и ресурсите, без значение дали сте водач, оператор, притежател на автопарк или просто обожател. Не пропускайте да се регистрирате гратис на.

Промо-клип на ревюто вижте тук:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР