Рано или късно идва времето да се разделим със стария

...
Рано или късно идва времето да се разделим със стария
Коментари Харесай

Защо да заложим на сигурен партньор при изкупуването на коли за скрап -

Рано или късно идва времето да се разделим със остарелия и неспособен за придвижване автомобил. Тогава всеки човек стартира да си задава въпроса по какъв начин най-бързо, елементарно и преференциално да съобщи остарялото возило за скрап и стартира да търси предложения за сходна услуга. Изключително значимо е, обаче, в сходен развой да заложите на сигурна компания, която да ви окаже цялостно подпомагане и която да ви спести всички главоболия от това да се отървете от остарялата " бракма ".

Не е изненадващо, че хиляди хора се доверяват за сходна активност на Екометал Инженеринг. Компанията е на пазара към този момент близо 20 години, като е водач в , метали и други първични материали. Създадена през 2002 година, компанията непрекъснато се развива и уголемява активността си, като интензивно работи по изцяло затваряне на софтуерния цикъл за преправка на отпадъците и реализиране на цялостното им наново оползотворяване.



За задачата, от Екометал разполагат с най-модерната в Източна Европа шредерна апаратура за преправка на излезли от приложимост коли за скрап и железни боклуци Metso Lindemann ZZ. Компанията има единствената в България апаратура за преправка на маслени филтри и апаратура за преправка на всевъзможен тип излезли от приложимост автомобилни гуми като е и първата внедрила у нас апаратура за преправка на излязло от приложимост електрическо и електронно съоръжение.

Връщайки се на изкупуването на коли за скрап, Екометал Инженеринг досега е съумяла да преработи над 110 000 остарели автомобила . Фирмата разполага с бази във всички по-големи градове на България и автопарк с над 80 камиона, над 15 лекотоварни и леки автомобила и 6 профилирани автомобила вид „ Пътна помощ ” за транспортиране на остарели коли.



Защо бракуването на остарелия автомобил е значимо за всички? Разбира се, първоначално, тъй като ще се сдобиете с пари в брой незабавно, вместо да публикувате разгласи по уеб сайтове и да чакате. Ще си спестите честите визити в автосервиза, защото изтормозената машина се чупи все по-често и по-сериозно. Освен това ще освободите в допълнение пространство на улицата или в двора си. Да не приказваме, че старите „ таратайки “ са неприятни гледки и с изключение на всичко друго са и доста замърсяващи природата, в случай че към момента са в придвижване.

Услугата по изкупуването на старта ви кола е бърза, лесна и комфортна. Всичко което би трябвало да извършите, е да се свържете с представител на компанията по телефона . Още тогава може да бъде осъществена оценка на автомобила, откакто се вземат поради данните за колата, положението й и употребата. Не би трябвало да мислите за превоза, защото от Екометал ще вземат колата от посоченото от вас място изцяло гратис. И най-важното – на момента ще ви бъде издадено уверение за дерегистрация, което да послужи пред КАТ.



Компанията има и прецизна политика във връзка с , като системата за запазване на околната среда е заложена в главната фирмена тактика и е отдадена на екологосъобразното преработване на боклуци. За задачата даже самият развой на преработване на отпадъците е оптимално " чист " с потребление на съвременни и съоръжения, а активността по преправка на железни боклуци на компанията е сертифицирана в сходство с интернационалния стандарт ISO:14001:2004 за ръководство на околната среда.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР