В Холандия бе открит порутен гараж, зад вратите на който

...
В Холандия бе открит порутен гараж, зад вратите на който
Коментари Харесай

Откриха гробище с изоставени Range Rover-и

В Холандия бе открит срутен гараж, зад вратите на който има сбирка от всъдеходи Range Rover, както и няколко автомобила на други марки. Съдейки по показаните фотоси, съвсем всички коли са в плачевно положение и е малко евентуално да се върнат по пътищата.
 Откриха

Изоставените Range Rover-и бяха открити в остарял гараж, който наподобява повече на тухлен заслон със срутени стени. В постройката и отвън нея има повече от дузина английски високопроходими автомобила. Автомобилите са покрити с нечистотия и наслойка, а доста от тях са със спукани гуми.

 Откриха

Най-интересните Range Rover-и са модели от първо и второ потомство. В допълнение към класическите модификации, на фотосите можете да видите високопроходими коли с отворен корпус и мек покрив. Подобни версии са правени по самостоятелни поръчки.
 Откриха

Освен това измежду изоставените коли има два типичен Mercedes-Benz R107 и R123, които също са виждали и по-добри дни. Кой има това автомобилно " гробище " и за какво моделите са в този тип, не е известно. Въз основа на положението на сбирката, колите Range Rover и Mercedes-Benz от нея, е малко евентуално да се върнат по пътищата.
 Откриха

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР