В Гърция отвори врати първото кафене, предназначено специално и само

...
В Гърция отвори врати първото кафене, предназначено специално и само
Коментари Харесай

Първото кафене за кучета отвори врати в Гърция: Сладкиши без захар и безкофеинови напитки

В Гърция отвори порти първото кафене, предопределено особено и единствено за домашни любимци. Заведението се намира в столичния гръцки квартал Панграти, съобщи гръцката национална телевизия ЕРТ.

Лаещите гости ще могат да се насладят на коя от коя по-вкусни тортички и други лакомства без захар. Разбира се, в кафенето ще бъдат допускани и стопаните на косматите посетители. 

The first café for dogs opened in Athens!
— Greek City Times (@greekcitytimes)

Погледнати извън, през витрината на кафенето, подредените зад нея кучешки деликатеси наподобяват като същински захарни произведения в сладкарница, само че наличието им надалеч не е това на сладкишите, предопределени за хора. Всъщност въпросните изкушения за домашни любимци включват сардини, рожков, пилешко месо и други



Четириногите клиенти ще могат, с изключение на с апетитни вкусотии, да доставят наслада на сетивата си и със особено приготвена за тях безкофеинова напитка, наречена „ пафи “.

Скоро гостилницата има намерение да добави към менюто си и прясно приготвена храна, разкрива Никос Царутас – един от притежателите.

Той разказва общността в Панграти като доста доброжелателна към животните. Той споделя и насладата си от реакцията на хората към това идейно начинание.

Българската столица също не остава по-назад що се касае до развлекателните места с хранителни съблазни за домашни любимци. В София могат да бъдат открити заведения за хранене, в които всеки притежател на куче е добре пристигнал дружно с домашния си любим.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР