В Европейския парламент беше изразена доста обединена позиция по отношение

...
В Европейския парламент беше изразена доста обединена позиция по отношение
Коментари Харесай

Евродепутатът Пенкова: Специално отношение към две или три страни за прием в ЕС би създало дискриминация

В Европейския парламент беше изразена много обединена позиция във връзка с протичащото се в Украйна за разрешаване на спора с мирни средства и за неотложно евакуиране на съветските войски от територията ѝ. Това съобщи в " Светът и ние " евродепутатът Цветелина Пенкова от групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал.

Европейският съюз ще окаже филантропична помощ и поддръжка за решение на рецесията в Украйна.

Поет е и ангажимент с подкрепяне с военни средства. Този ангажимент за групата на българските социалисти несъмнено съставлява проблем, акцентира тя, тъй като сходен вид намеса на този стадий не е подобаваща.

Що се отнася до желанието на Украйна и на Грузия да бъдат неотложно признати за членове на Европейски Съюз, Пенкова изясни, че това би било мъчно поради процедурите, които би трябвало да бъдат следвани.

Подобно решение може да бъде взето след цялостна смяна на договорите, което може да сътвори сериозен казус. Подобен вид настроения за ускорено участие има и в Молдова. Войната е казус, само че специфичното отношение към две или три страни би основало дискриминационна процедура по отношение на претендент членките за влизане в Европейски Съюз на този стадий, безапелационна е тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР