В дом за близо 3 милиона лева ще проплаче второто

...
В дом за близо 3 милиона лева ще проплаче второто
Коментари Харесай

РАЗВОД: Лиляна Павлова заряза мъжа си, чака дете от чиновник-милионер

В дом за близо 3 милиона лв. ще проплаче второто дете на някогашния районен министър от кабинета „ Борисов ” Лиляна Павлова, научи „ Уикенд ”. Павлова, която се скри от политиката и клюките, се появи неотдавна на събитие бременна в седмия месец и при започване на октомври се чака да се снабди с второ дете.

Както „ Уикенд ” пръв писа, някогашният министър на Бойко Борисов ще роди на 44 години, а с половинката й ще посрещнат наследника в голям апартамент на топлокация в София.

По-любопитно обаче е друго – половинката и благополучен предстоящ баща не е брачният партньор на Павлова – Пламен Николов, а напълно различен щастливец. Оказва се, че Лиляна тихомълком се е разделила със брачна половинка си и от 3 години е в обятията на нов мъж.

Бившият началник на „ Автомагистрали ” във второто държавно управление на Бойко Борисов – Парашкев Кръстев, е новият човек до тогавашната министърка и татко на детето, което тя чака.

Дъщеричката й от брака с Пламен Николов – София, към този момент е на 15 години и живее надалеч от майка си в Люксембург, по тази причина и Павлова се отдала на връзката с Парашкев Кръстев.

Двамата със брачна половинка ѝ се развеждат още преди 3 години, защото Павлова разкрила любовта с Кръстев около обиколките по издигнатите от ГЕРБ друмища и автомагистрали.

Реклама

Влюбените заживели под един покрив съвсем незабавно, откакто пеперудите запърхали в стомаха на любителката на скъпи чанти „ Диор ” и „ Прада ”. Новият сътрудник на Лиляна обаче няма никакъв проблем да извършва прищевките й, защото откакто бе отхвърлен от „ Автомагистрали ” от служебния министър председател Огнян Герджиков, Парашкев Кръстев стартира бизнес с парцели по морето.

Отстраняването му от властта се случва поради тежкия случай в тунел „ Ечемишка ”, при който жена в автомобил бе убита от паднало в тунела осветително тяло. Имено „ Автомагистрали ” дава отговор за поддръжката на оборудването, а бруталният случай взе главата на Кръстев 4 дни след нещастието паралелно с още шефове на пътищата.

Това не трансформира нищо в битието на тогавашния шеф на автомагистралите, просто му дава опция да стартира частен бизнес.

Компанията му „ Созополис риъл естейт ” е единствено една от компаниите на магната, който върти, съгласно Търговския указател, 460 чиновници, а годишният му оборот за 12 месеца е близо 700 000 лв., видя „ Уикенд ”.

Още при започване на връзката на Лиляна Павлова с Парашкев Кръстев обаче из ведомствата и на двамата се шушука, че любовта им е и сериозен спор на ползи, защото министърът на районното развиване се води шефка на любовника си. Това не пречи на влюбените, които и до през днешния ден са дружно, а неотдавна купили и голямо жилище, в което да посрещнат наследника си.

Лиляна Павлова и новия й обичан са вложили в парцел, заслужен за кулата на Тръмп, намиращо се на столичния бул. „ Джеймс Баучер ”, където се ширят в жилище от над 350 квадрата.

Цената е главозамайваща – жилището коства малко над 2,5 милиона лв., макар че парцели в постройката, където се обитават новодомците, се продават единствено на цени в евро. Сумата не е непостижима нито за Лиляна Павлова, която безшумно бе конфигурирана като вицепрезидент на Европейската капиталова банка, откакто страната ни съобщи щафетата на председателството на Европейски Съюз, нито за магната Парашкев Кръстев.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР