В Деня на Съединението благотворителният Мач на надеждата, организиран от

...
В Деня на Съединението благотворителният Мач на надеждата, организиран от
Коментари Харесай

Денков, Радев и Фандъкова заедно на благотворителнния мач, организиран от Стилян Петров

В Деня на Съединението благотворителният " Мач на вярата ", проведен от някогашния капитан на националния тим по футбол Стилиян Петров, събра президента Румен Радев и премиера Николай Денков.

Публиката на Националния стадион " Васил Левски " остана прелестно сюрпризирана да види президента и министър-председателя, който седнаха един до различен в ложите и размениха няколко другарски реплики за идния друбой, съобщи " Фокус ". Тема на диалога им, траял и през съвсем цялото първо време, най-вероятно е била потопът по Южното Черноморие, станал причина за гибелта на няколко души и това по какъв начин ще работят институциите в дните след нещастието.

Макар и да е традиция и по протокол двамата значими мъже в страната да са настанени в центъра на първия ред в формалната ложа, появяването им там дружно, изненада и публицистите, и пристигналите на мача фенове.

 

В последните дни политическата конюнктура сложи Радев и Денков още веднъж в центъра на вниманието, като поради техни изявления и разменени, въпреки и задочно реплики, нямаше индикации, че това ще се случи. Компания на двамата правеше кметът на София Йорданка Фандъкова.

 

Малко под тях бе и някогашният министър председател Кирил Петков, а в публиката бяха видяни доста политици и звезди.

Стилиян Петров провежда мача, в който вземат участие български и международни митове, с цел да помогне на борещите се с онкологични болести.

Отделно в 5-ата минута мачът ще бъде пресечен с овации в поддръжка на борещия се с подлата болест някогашен централен бранител на Пеневата чета Петър Хубчев.

 

Събитието на националния стадион започва с представянето на всеки един от участниците в благотворителния мач.

 

Публиката реагира бурно при появяването на редица обичани родни играчи като Мартин Петров, Димитър Бербатов, Христо Стоичков и несъмнено.. основателят на всичко Стенли Петров!

 

От чужденците най-вече аплаузи получи Неманя Видич!

 

Един против различен на терена в грандиозния мач излязоха звездните тимове на велики български футболисти и огромни имена на международния футбол, почели поканата на Стенли, който се пребори с подлата болест.

 

Селекционер на родните футболни величия  е Димитър Димитров – Херо, който е един най-реномираните ни експерти през последните съвсем 30 години. Опитният ментор също завоюва борбата против тежката диагноза.и изрази поддръжката си към героя от САЩ’94 Петър Хубчев, който води борба с подлото заболяване.

 

Срещата с присъединяване на български и задгранични футболни стартира в 17:00 ч. 

От тима на чужденците играят Алан Хътън, Ашли Йънг, Гарет Бари, Гари Кейхил, Джеймс Колинс, Джо Коул, Карл Икеме, Коло Туре, Луис Гарсия, Максуел, Неманя Видич, Ричард Дън, Робер Пирес, Рой Кийн, Флоран Малуда, Хенрик Ларсон, Шей Гивън и Юри Джоркаеф, както и най-известните фрийстайлъри във футбола - Били Уингроув и Джеръми Линч.

Българският отбор включва Александър Тунчев, Валери Божинов, Велизар Димитров, Владимир Манчев, Георги Пеев, Даниел Боримиров, Димитър Бербатов, Димитър Иванков, Здравко Здравков, Ивайло Петков, Илиан Илиев, Илия Груев, Илиян Стоянов, Красимир Балъков, Мариян Христов, Мартин Петров, Милен Петков, Михаил Александров, Наско Сираков, Радостин Кишишев, Росен Кирилов, Христо Йовов, Христо Стоичков и Христо Янев.

Стилиян Петров играе с екипите и на двата тима в другите полувремена.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР