В Чечня се планира да се организират масови събития на

...
В Чечня се планира да се организират масови събития на
Коментари Харесай

Кадиров разкри подготовката за рождения ден на Путин

В Чечня се възнамерява да се провеждат всеобщи събития на няколко празника през октомври, само че главното събитие е рожденият ден на съветския президент Владимир Путин на 7 октомври . Ръководителят на съветския район Рамзан Кадиров описа за проектите на тържествота в Telegram.

Ръководителят на Чечня акцентира, че най-масовите събития в републиката се възнамеряват да бъдат проведени в чест на юбилея на Путин.

На 7 октомври ще бъде открит Центърът за образование по олимпийско джудо " Путин ", както и многофункционалният комплекс " Минутка ". Освен това ще се проведат доста спортни надпревари в чест на 70-годишнината на съветския президент. Кадиров назова Путин родолюбец номер едно в Русия и сподели, че с огромни празненства руснаците ще " потвърдят на всички врагове " какъв брой доста ценят и обичат своя президент .

Кадиров сподели, че републиката ще провежда и тържества в чест на Деня на града, Деня на учителя и Деня на младежта на Чеченската република.

Тези празници се честват на един и същи ден - 5 октомври. Според ръководителя на Чечня всички събития ще празнуват подвига на военните, настоящи в зоната на специфичната военна интервенция в Украйна.



„ Необходимо е да включим в репертоара единствено тези композиции, които възпяват нашите герои, тяхната героизъм, храброст, достойнство, дух и храброст. Важно е артистите и групите да се редуват с представления на по-младото потомство “, акцентира Кадиров, отбелязвайки, че щерка му, министърът на културата на републиката Айшат Кадирова, дава отговор за организирането на празниците.

Путин е роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград и е кръстен в Преображенската катедрала. Той стана третият наследник в фамилията, двамата му по-големи братя - Алберт и Виктор - са умряли преди раждането му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР