Ваканционните горещи точки, популярни сред британците, наложиха забрана за алкохол

...
Ваканционните горещи точки, популярни сред британците, наложиха забрана за алкохол
Коментари Харесай

Репресиите срещу алкохола засягат две любими британски ваканционни горещи точки с пълна забрана от 21:30 ч.

Ваканционните горещи точки, известни измежду британците, постановиха възбрана за алкохол след 21:30 ч. – която се чака да влезе в действие неотложно.

Балеарските острови вкараха възбраната в региони с високо равнище на туризъм, в това число слънчевите горещи точки Майорка и Ибиса. Това значи, че пиенето на алкохол на публични места през нощта ще бъде неразрешено, защото островът свива напъните си да ограничи несъразмерния туризъм.

Новото предписание, утвърдено в петък, 10 май, планува „ цялостна възбрана на продажбата алкохол сред 21:30 и 8 сутринта " в курортите, избрани като зони с несъразмерен туризъм. Мярката ще се ползва за Лукмайор, Палма, Калвия (Магалуф) и Сант Антони в Ибиса – региони, които изпитват изключително високи равнища на туризъм.

Властите на Балеарските острови споделят, че строгата възбрана ще остане в действие до минимум 31 декември 2027 година Те също по този начин оповестиха, че „ комерсиалните обекти “ ще бъдат изцяло затворени сред интервала, посочен в възбраната. Това идва в миг, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР