Вървим напред в процеса по изграждане на Национална детска болница.

...
Вървим напред в процеса по изграждане на Национална детска болница.
Коментари Харесай

Проф. Иван Литвиненко: Вървим напред в процеса по изграждане на Национална детска болница

Вървим напред в процеса по създаване на Национална детска болница. Най-важният стадий, от който зависят идващите стадии - създаване на работното задание за плана, е стихотворец от Инвестиционна банка безусловно безплатно. Това заяви в студиото на Българска национална телевизия " Денят стартира " проф. Иван Литвиненко - ръководител на Обществения съвет за създаване на Национална детска болница.

Те по своя процедура организираха конкурс, който беше извоюван от консорциум от специалисти от Испания. Случайно или не, само че това е същият консорциум, който има към този момент опит в България с построяването на болничното заведение в Бургас - теимат опит там, което е едно предимство. Те имат международен опит - над 200 лечебни заведения в 10 страни са били създадени с тяхно подпомагане. В групата им са включени и български специалисти, което дава опция да се съобразят с българските нормативи и условия, изясни проф. Литвиненко.

Общата им работата би трябвало да завърши до декември, означи той и добави:

Има няколко стадия, в този момент е първият. Те организираха срещи с Министерство на здравеопазването, с Обществения съвет и капиталовата компания, ще продържат и с други изявленията. Стъпват на това, което е направено като авансово изследване за потребностите от Инвестиционна банка за развиване. Ние сме дали и нашата идея.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР