Червено сияние озари отново небето над България тази нощ. Това

...
Червено сияние озари отново небето над България тази нощ. Това
Коментари Харесай

Отново! Червено сияние озари България  


Червено зарево озари още веднъж небето над България тази нощ. Това сигнализират очевидци на небесното представление. Гражданин снимал гледката от локация в Разградско, оповестява Meteo Bulgaria.

Припомняме, че най-силната магнитна стихия за последните 20 години удари Земята през днешния ден. Това предизвестие бе издадено от Центъра за прогнозиране галактическото време на Съединени американски щати по-рано денем.


Както е известно, по време на дейната си фаза Слънцето изхвърля огромни маси от плазма и откакто потокът от частици стигне до планетата ни, той бомбардира земната атмосфера, пораждайки по този метод геомагнитна стихия.


Най-силната магнитна стихия в последните 20 години удря Земята до часове

При сходни феномени са вероятни разстройства в радиокомуникациите и в чисто човешки проект, мощно главоболие.

Според учените от Центъра, интензитетът на актуалното изригване ще е толкоз сериозен, че е напълно допустимо Полярното зарево (породено от навлизането на частици слънчева плазма във високите пластове на атмосферата) да бъде очевидно в по-северните страни в Европа. Възможност имаше, че ще бъде следено и у нас.

В началото на ноември предходната година в България можеше да се следи полярно зарево, което обагри небето в алено. То бе очевидно от разнообразни точки на страната с невъоръжено око.

Очаквайте детайлности!

Снимки: Никодим Димитров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР