Съобщава се, че Бен Афлек се опитва да се разведе

...
Съобщава се, че Бен Афлек се опитва да се разведе
Коментари Харесай

 Бен Афлек казва, че се е оженил в момент на „временна лудост“ и описва брака си с Джей Ло с две думи: Наистина ли е свършила тази голяма любов? 



Съобщава се, че Бен Афлек се пробва да се разведе с Дженифър Лопес непременно, откакто е претърпял брака им като " напрегнат сън ". Американският таблоид " Page Six " написа, че артистът стига до такава степен, че свежда решението да се ожени до " краткотрайна полуда ".

Неназован източник сподели на гореспоменатата медия, че Бен Афлек " пристигнал на себе си ", откакто бил толкоз влюбен в латино дивата повече от 2 години, че не можел да мисли трезво.


„ Ако имаше метод да се разведе на съображение краткотрайна полуда, той щеше да го направи незабавно. Имам възприятието, че последните две години бяха единствено един ужасяващ сън, а в този момент той се опомни и осъзна, че просто няма късмет това да се случи “, сподели източникът. Той добави, че известният притежател на Оскар усеща, че главата му към този момент е доста по-бистра и че може да продължи напред.

Твърдеше се също, че двойката не е на едно мнение, когато става дума за обществено внимание и излагане в медиите, само че въпреки това непосредствен до тях източник акцентира, че ще преодолеят всичко, тъй като имат " огромна обич ".


„ Те имат доста разнообразни подходи, когато става въпрос за медийно внимание. Бен ненавижда цялото внимание и това го кара да се усеща доста неловко. Дженифър постоянно е имала друго отношение. Не е неговият метод да споделя толкоз доста за персоналния си живот. Това не го прави благополучен и предизвиква стрес в неговия живот, а по-късно и в нейния. Няма подозрение, че има някакъв спор, тъй като те са разнообразни в това отношение “, сподели различен източник пред „ People “.

Спекулациите, че нещо не е наред сред артиста и Джей Ло, започнаха преди няколко дни, откакто двойката не се появяваше дружно на обществени места съвсем два месеца. И въпреки това сигурно да хвърля подозрение, истината е, че и двамата имаха доста натоварени графици – той снимаше The Accountant в Лос Анджелис, а тя беше хазаин на Met Gala в Ню Йорк.


Но също по този начин имаше известия, че Бен се е изнесъл от общия им дом и че двамата търсят нови домове, откакто предходната година купиха имение за 60 милиона $. Отново има спорни информации - някои източници споделят, че Лопес купува нов парцел единствено за " капиталови цели ", а че Афлек остава в друга къща, единствено с цел да улесни фотосите на новия филм.

След всичко казано, двойката към момента беше забелязана дружно, първо на учебното зрелище на дъщерята на Бен, Фин, а по-късно бяха снимани, когато артистът взе Дженифър пред хотел. Там те бяха посрещнати от море от папараци и двамата носеха брачните си халки, макар че в предходни дни това не беше по този начин.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР