Уважено е искането на Окръжната прокуратура във Варна от Варненския

...
Уважено е искането на Окръжната прокуратура във Варна от Варненския
Коментари Харесай

Откриха пушка и бухалка в дома на мъжа, пребил приятелката си до смърт във Варна

Уважено е настояването на Окръжната прокуратура във Варна от Варненския областен съд, който взе мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на обвинен, предизвикал гибелта на приятелката си посредством нанесена междинна телесна щета, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

30-годишният Ивайло И., който е бил притеглен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура във Варна за съзнателно нанесена междинна телесна щета на приятелката си, предизвикала гибелта ѝ, от през днешния ден е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “. Това се случи, откакто състав на Варненския областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура.

Ивайло и 42-годишната му другарка постъпили в болница след подозрение, че са инфектирани с ковид. Жената се оплаквала от болки в гърдите и била настанена в интензивното поделение, където умряла на 5 април тази година. Причина за гибелта ѝ не е вирусна зараза, а междинна телесна щета, която ѝ нанесъл нейният другар Ивайло в интервала от 9 до 15 март тази година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР