Кралицата (на снимката до краля на градинско парти в Бъкингамския

...
Кралицата (на снимката до краля на градинско парти в Бъкингамския
Коментари Харесай

Кралица Камила казва, че Кинг „се подобрява“, но се шегува, че трябва да го накара да „се държи прилично“, след като той изпълни 5 кралски ангажимента за 48 часа на фона на завръщането си към обществените задължения

Кралицата (на фотографията до краля на градинско празненство в Бъкингамския замък вчера) разкри през днешния ден, че кралят се „ оправя “, преди да се пошегува: „ Е, щеше да бъде, в случай че се държеше обичайно. “

Кралицата не крие разочарованието си, че брачният партньор й работи прекалено много, само че източници споделят, че тя схваща и е приела невероятната му работна нравственос.

Кралят изпълняваше неуморно държавен бизнес и кралски отговорности зад кулисите от диагностицирането си и в този момент му беше дадена зелена светлина да участва на повече обществени събития.

Той също по този начин е надъхан да води кралското семейство на RHS Chelsea Flower Show идната седмица, както беше разкрито по-рано от Mail.

Кралицата Камила също разкри през днешния ден, че мечтае да бъде ученичка в Хогуортс, защото оказа помощ за стартирането на книжовен фестивал.

Присъствайки на открива...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР