Румен Радев е премахнал прословутата брадавица от лицето си. Той

...
Румен Радев е премахнал прословутата брадавица от лицето си. Той
Коментари Харесай

Пълна промяна: Румен Радев най-после махна брадавицата от лицето си

Румен Радев е премахнал прословутата брадавица от лицето си. Той се е доверил на прочут врач в Бургас, твърди в последния си брой столичен таблоид. По информация на вестника, президентът е бил в морския град на 3 май, с цел да в профил досадното образувание от дясната си буза.

Тълпа от хора чакали пред кабинета на лечителя Камен през целия ден, откакто се появиха клюки, че Радев ще го посети. „ Президентът пристигна с черен джип и бързо влезе при лечителя. Дълго време заставам вътре, а когато излезе, побърза да се качи в автомобила си и да потегли “, с възторг споделя пред изданието цветарката Мария.



Брадавицата на президента, която в последните години стартира да се усилва

По думите й мълвата за идването на президента бързо се популяризирала измежду хората в квартала и всички били в очакване. За страдание, Радев не дал никакво пояснение, а единствено помахал отзивчиво на бургазлии.

Дни по-късно президентът отпътува на публично посещаване в Азербайджан, а на фрагменти и фотоси от визитата си личеше белегът от отстранената брадавица в долната дясна страна на лицето му.



8 май 2024 година Румен Радев на публично посещаване в Азербейджан. От фотографията ясно си проличава, че брадавицата на дясната му буза към този момент я няма



Румен Радев, сниман през днешния ден от кореспондент на Lupa.bg в президентството, по време на гала по връчването на почетния знак на президента. На мястото на брадавицата му в този момент се е появил лек белег, който евентуално ще изчезне до няколко седмици

Репортер на вестника се е свързал с лечителя Камен, който удостоверил за интервенцията, само че отказал да даде каквато и да била друга информация за президента. Той е прочут в цяла България с това, че гори безотказно всевъзможни израстъци и петна, дори и когато са образували цели „ гроздове “. Популярността му е толкоз огромна, колкото и секретността, при която работи. Няма човек от българските звезди, който да не знае за него и за успеваемостта на методите, които ползва за унищожаване на всевъзможни дефекти по кожата.

Камен е инженер по специалност, приключил е ВМЕИ-Варна, компетентност „ Корабни машини “. От 1990 година обаче лекува безотказно и по най-безболезнен метод бенки, петна, брадавици, близо 600 типа доброкачествени формирания по лицето, тялото и по половите органи на своите пациенти. 

„ Не докосвам единствено злокачествени тумори. Затова е наложително всеки пациент преди този момент да си е направил нужните медицински проучвания “, споделя Камен. Той разполага с 12 дребни шишенца разнообразни разтвори, от които маже с дребна четчица върху израстъка. По думите му до ден-два минусът по кожата изчезва, просто изгаря. След седмица няма и диря от брадавицата.

Най-вероятно президента е схванал за националния врач от брачната половинка си Десислава, която е родом от Бургас. Тя е прочут привържаник на националната медицина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР