52-годишен фермер от Роскомън, който е направил невярно изявление пред

...
52-годишен фермер от Роскомън, който е направил невярно изявление пред
Коментари Харесай

Съдът изслушва, че фермер е направил невярно изявление за изчезнал добитък, който е бил в бараката на съседа

52-годишен фермер от Роскомън, който е направил погрешно изказване пред gardaí, че говедата му са изчезнали, когато в действителност са били в бараката на съседа му не съумя да анулира присъдата си и санкцията от 6500 евро.

Апелативният съд означи, че Джерард Харингтън (52) е показал 81 учредения за обжалване, от които той продължи с 34, в това число изказване, че горещото време по време на неговия развой означаваше, че членовете на правосъдните заседатели са били подложени на „ потискащи условия “.

„ Имаше явно задоволително доказателства, гледани от най-високата точка на делото на обвиняването, с цел да може делото да отиде на правосъдните заседатели и за правосъдни заседатели, съответно натоварени да го осъдят “, сподели господин арбитър Джон Едуардс през днешния ден (ЧЕТВЪРТЪК), отхвърляйки жалбата на Харингтън.

Харингтън от Marian Road, Boyle, Roscommon, беше наказан на 26 юли 2021 година в Окръжния углавен съд в Тъламор за подаване на подправен отчет или изказване, което има за цел да провокира опасения за б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР