Утре Булгаргаз ще внесе предложение за намаление на цената на

...
Утре Булгаргаз ще внесе предложение за намаление на цената на
Коментари Харесай

Бившият шеф на Булгаргаз: Беше включен целият инструментариум, за да се натиска дружеството

Утре " Булгаргаз " ще внесе предложение за понижение на цената на газа с най-малко 17%. " Булгаргаз " е много апетитно сдружение, което е в чудесно финансово положение, с доста добър престиж и голям фактор на пазара, това е пазар за близо 3 милиарда лв. и е много апетитна хапка, разяснява в " Денят стартира " Николай Павлов, някогашен шеф на " Булгаргаз ".

По думите му сдружението не може да бъде приватизирано, тъй като няма активи, най-големите активи са договорите, които " Булгаргаз " е постигнала.

" Беше включен целият инструментариум, в това число полицейски, с цел да се натиска сдружението и управлението, в това число и сега в блока, в който пребивавам, има дежурна полицейска кола. Тези неща явно се вършат, с цел да се сплаши управлението. След инспекцията на БЕХ констатациите бяха несъстоятелни, неточни и невярни. Ще публикуваме на уеб страницата на " Булгаргаз " през днешния ден тази инспекция ", добави Николай Павлов.

Той разясни, че след инспекция на ДАНС се е оказало, че " Булгаргаз " си прави работата.

" Не чакаме да бъдат открити нарушавания. Ако вземем неверно решение във връзка с контракти, това може да коства стотици милиони долари на компанията и на страната. Цялата документи за азерския газ, за газовата връзка Гърция - България е в Министерството на енергетиката, БЕХ и Министерския съвет. Печалбите, които осъществяваме ги наливаме под формата на дивиденти в Българския енергиен холдинг и оттова в страната ", сподели още Николай Павлов и добави, че не е безстопанствен човек, а специалист, който няма принадлежност към някоя партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР