Успешен, откъм рейтинг, се оказа първият епизод на новото риалити

...
Успешен, откъм рейтинг, се оказа първият епизод на новото риалити
Коментари Харесай

Защо Ергенът Виктор носи халка?

Успешен, откъм рейтинг, се оказа първият епизод на новото риалити на bTV – „ Ергенът”. Дни наред хората не стопираха да приказват за шоуто и, въпреки че рядко се чуват позитивни отзиви, занапред е ясно, че то и отсега нататък ще се радва на огромен зрителски интерес.

За качествата на девойките в него се чуха спорни мнения, само че един въпрос виси със страшна мощ над главния воин в сезона – Виктор Стоянов, който сякаш си търси половинка. И този въпрос е за какво Ергенът напълно до неотдавна е ходил с халка на безименния пръст, откакто твърди, че в никакъв случай не е бил женен?

„ Ергенът се оказа втора ръка!”, смеят се фенове на новото предаване, откакто видяха фрагменти, запечатали сякаш необвързания Виктор с халка на безименния пръст на дясната ръка. Всеизвестно е, че в нашата страна точно там се носят брачните халки, което слага въпросът дали гребецът с провалени мераци за Харвард в действителност е самичък, или единствено симулира, че е ерген.

В интернет е цялостно с доказателства, че напълно до неотдавна той е бил съществено привързан, а на доста от клиповете, които могат да се видят от всеки, халката му искрено свети на безименния пръст. Едва ли е инцидентно, че могат да се открият фотоси с халка на същия пръст и на дамата, за която се знае, че напълно до неотдавна е деляла леглото си с Ергена. Това е фитнес инструкторката Христиана Парова.

В изявление за таблоида „ Уикенд” Виктор разгласи, че освен в никакъв случай не е бил женен, а и в никакъв случай не е предложил брак. Обиждали го мненията, че се е разделил с половинката си проформа с единствената цел да симулира, че е самичък, с цел да влезе в шоуто и да се прочуе. В същото време обаче хората се чудят какво прави тази халка на пръста му.

Фактът, че сега Ергенът не я носи, а преди време постоянно я е слагал, удостоверява подозренията, че това не е елементарен пръстен и че има нещо прикрито в неговия фамилен статус, което занапред ще се обяснява. Още през лятото, когато стана ясно кой ще е първият „ Ерген” в България, родните таблоиди споделиха любопитни обстоятелства за връзката му с Хриси Парова.

Появиха се и подозрения дали двойката, която в предишното постоянно е гостувала в разнообразни излъчвания на bTV, не се е разделила особено с цел да може Виктор да влезе в новото шоу. Макар да отхвърли тези клюки, той призна, че с Хриси са си споделили „ сбогом” при започване на предходната година.
Снимка: Фейсбук /Ергенът  Защо Ергенът Виктор носи халка?

Известно е, че риалитито е снимано няколко месеца по-късно, което значи, че някогашният гребец би трябвало да е скочил от някогашната си жена непосредствено в обятията на 22-те моми.

Към него заваляха обвинявания i в сексизъм, откакто 22 дами бяха подредени в колона по една, с цел да се показват пред един-единствен мъж, а по-късно насмалко щяха да си оскубят косите, борейки се за неговото внимание. Според всеобщото мнение, концепцията на предаването е откровена засегнатост за женския пол. Също по този начин се разяснява, че шоуто дава неприятен образец на младите девойки и че в него няма нито една същинска дама, защото нито една дама не би се впуснала в сходна унизителна борба за мъж.

В същото време участничките във формата бяха направени на пух и прахуляк поради дразнещо държание и недопустим за необятната аудитория външен тип. Най-много рецензии отнесе джукестата Габриела от Сливница, която подари бельото си на „ ергена”, откакто с горделивост разкри, че върви на срещи без гащи. Тя съумя да разсмее феновете, като допусна, че АЕЦ значи „ Авио електроцентрала”. Много от тях я съпоставиха с ленивеца Сид от анимацията „ Ледена епоха”. На второ място в класацията на най-критикуваните участнички се подреди Венета от Дупница, която се похвали с влечението си към алкохола.

Трета е плеймейтката Дениз Хайрула, която се пъчи с връзка с починалия Христо Сираков, а другояче прави усещане на жена, чиято съществена цел е да влезе във допустимо най-вече телевизионни риалитита. След като в анонса за идващия епизод тя бе показана по какъв начин крещи по останалите участнички, без да носи грим, хората всеобщо се питат коя е невъзпитаната жена, която крещи след останалите.

Твърде малко от тях съумяха да я разпознаят. Неприятна за феновете се оказа и инвеститорката Зорница, чието държание бе относително задоволително, само че хората всеобщо не я харесаха на външен тип. По-добронамерените споделиха мнение, че е подбрала несъответствуващ тоалет и грим, само че даже и те не стигат до там в благосклонностите си, че да кажат, че я харесват.

Както обаче означават, външният тип идва от Бога, а дали ще се излагаш по малкия екран, е персонално решение. Веднага бе изровен клип, в който Зорница прави опит да пее. Макар че дамата се дефинира като полиглот, акцентът ѝ в песента, чийто текст е на британски, би разсмял всеки, който фактически приказва езика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР