Успехите на българи на световната сцена растат с всеки изминал

...
Успехите на българи на световната сцена растат с всеки изминал
Коментари Харесай

Българка с главна роля в немски сериал на Netflix

Успехите на българи на международната сцена порастват с всеки минал ден и наподобяват все по-обещаващo. Печелившата композиция от време, старания и гений постоянно се отплаща, а ние можем да бъдем сигурни, че в гена ни е заложено да изпъкваме с самостоятелен.

Поредното доказателство в интерес на това изказване е моделът и актриса Криста Чернева, която напълно скоро ще изгрее в основна роля в немския сериал Netflix - " Kitz “. Снимките по основаването му стартират през октомври предходната година и не престават до март месец. Очаква се сериалът да излезе към края на годината.

Продукцията  разказва за група младежи от заможни фамилии в Мюнхен, които отиват да честват Нова година на ново място, а заплетените сюжетни линии ги следват по петите. Затова и се появяват евентуални съпоставения с  " Gossip girl ".



" За да живееш единствено от тази работа, без да стоиш вкъщи си и да чакаш непрекъснато, би трябвало да извървиш дълъг път. Нещата не стават от през днешния ден за на следващия ден. Има редица филми, вървящи по тукашната телевизия, които непрекъснато се снимат, само че да стигнеш до тях не е толкоз елементарно ", споделя тя в в предаването " 100% будни " на Българска национална телевизия.

 
               

Чаровното младо момиче е щерка на актьорите София Кузева и Панчо Чернев, които преди години емигрираха в Германия, а по всичко наподобява, че е наследила заложбите по фамилна линия.

За актьорската специалност в чужбина Криста споделя, че е тъкмо толкоз сложна, колкото и у нас, тъй като лишава много време, до момента в който човек стигне до несъмнено равнище, на което да бъде издирван за огромни планове. Едно обаче е ясно –нужен е мощен темперамент, с цел да опитомиш личното си майсторство в името на една. Нямаме самообладание да проследим сериала, в който трайна диря напълно несъмнено ще остави българското присъединяване!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР