Управление на Продължаваме промяната е единственото решение за България, ние

...
Управление на Продължаваме промяната е единственото решение за България, ние
Коментари Харесай

ПП и ГЕРБ в остър спор кой по-добре ще управлява страната

" Управление на " Продължаваме промяната " е единственото решение за България, ние се наехме да управляваме тази страна и показахме, че можем да управляваме и съдружно и се надявам в действителност да създадем едно положително последващо ръководство ". Това съобщи в ефира на Нова тв Йордан Терзийски от Политическа партия.

" Ако хората желаят стоп на рецесията и обикновено ръководство, то с това ще се оправят от ГЕРБ. Социологиите дават отчетлива преднина на ГЕРБ на изборите на 2 октомври. Ние излизаме с два листа стратегия. България би трябвало да се ръководи от болшинство, ориентирано към Европа и НАТО ". Това съобщи Александър Иванов от ГЕРБ, представен от novini.bg.

" Нашите разновидности за министър председател са Асен Василев и Кирил Петков, няма по-достойни от тях ", отговори Терзийски на въпрос кой би трябвало да е идващият министър-председател.

" Справихме се с много рецесии, България имаше изоставащи приходи, а ние желаеме да имаме постоянни приходи, да привличаме бизнеси. Да върнем като цяло бизнеса в България, тъй като тези хора в чужбина знаят каква корупция има тук и какво беше през последните 12 години ", сподели Терзийски.

" Това, което направихте за 7 месеца, в действителност 12 години ще би трябвало да го възстановявате. Тоест с две думи българските жители обедняха от смяната ", уточни още Иванов.

" Средната пенсия се усили, минималната се усили, сподели Терзийски, Иванов пък го попита, какво става, когато отидем в магазина при тези цени на пазара.
Иванов от ГЕРБ счита, че най-важното е да се овладее инфлацията. Държавата се ръководи поредно и е належащо да се задълбочи казусът с енергоносителите, а не да носим танкери и прочие. Ще търсим контракти и ще намерим решение.

" Ако би трябвало да приказваме за газ, не знам от ГЕРБ с какви очи въобще приказват на тези тематика, те заплатиха от парите за пенсиите луди пари за газ ", съобщи още Терзийски от Политическа партия.
" Ще довършим това, което започнахме, по тази причина единственото решение е " Продължаваме промяната. През последните 7 месеца направихме първите стъпки: повишихме пенсиите, направихме детските градини безвъзмездни, спряхме корупционния канал за отровни храни на Капитан Андреево. Нека да си довършим работата, Да продължим да подвигаме пенсиите и заплатите И най-сетне да включим Комисията за битка с корупцията в битката с корупцията, тъй че да се бори с корупцията, а не да я покровителства ", сподели още Терзийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР