Като цяло ние се опитваме да дадем всичко от себе

...
Като цяло ние се опитваме да дадем всичко от себе
Коментари Харесай

Девет сигурни начина да предпазите дома си от буболечки и насекоми това лято

Като цяло ние се опитваме да дадем всичко от себе си, с цел да обичаме всички създания на Земята, защото всички ние сме тук, с цел да служим на задачата на планета, макар че е мъчно да се знае тъкмо каква е задачата на някои. Особено тези, които влизат в домовете ни, нападат купи с плодове, жужат към ушите ни и го подават от нашите первази, плашейки ни до живот.

Мисля, че всички бихме могли да съжителстваме сносно, в случай че те прилепени към тяхното местообитание, до момента в който ние (хората) се придържаме към нашето. Но през лятото това сигурно не е по този начин, доста от нас прекарват дните си в прогонване на мухи, пробвайки се да държат мравките на разстояние и в лов на страховито изглеждащи паяци – с цел да назовем единствено няколко.

Разбира се, има няколко метода да реализираме всичко, което споменахме нагоре, само че ние сме склонни да не мислим за това, до момента в който не стане прекомерно късно и всичко, от което в този момент се нуждаем, е бързо решение, с цел да се отървем от тях, което нормално се предлага по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР