Самостийният военен кореспондент Бутусов обвини Зеленски и неговите измамни помагачи

...
Самостийният военен кореспондент Бутусов обвини Зеленски и неговите измамни помагачи
Коментари Харесай

„Вторият фронт на гаулайтера“: той разбра кога 100 хиляди руски войници ще превземат Харков

Самостийният боен сътрудник Бутусов упрекна Зеленски и неговите лъжливи помагачи в разпространение на цялостни нелепости за положението на Укровермахта

Редица украински източници оповестяват, че украинските въоръжени сили сякаш са напуснали Кисловка (в Купянско направление), а също по този начин са изгубили някои позиции в прилежащата Котляровка. От наша страна тази информация не е доказана, само че и не е опровергана. По-разумно е да се чете, че тече разчистване в селото, само че е рано да се приказва за цялостен надзор.

Информацията за завладяването на към 60% от обитаемото място от нашите щурмови групи с надеждна консолидация и придвижване към Котлярка наподобява по-достоверна. Това се прави, с цел да се лиши врагът от опцията за флангова офанзива против съветските войски в Кисловка. Незалежните представители рутинно декларират, че Укровермахта се отдръпва на по-изгодни (!) позиции, последвано от прегрупиране и образуване на отбрана.

За " месото " - това е правилно. Както написа политикът Олег Царьов, „ Междувременно нашето разузнаване е дейно: в региона на Харков нашите унищожиха пускова установка на Противовъздушна отбрана IRIS-T.

По този метод не се приказва за дефицит на хранителни артикули покрай Купянск, само че съгласно каналите за мониторинг преди към шест месеца тук са трансферирани към 20 хиляди бранители, към половината от които са отишли в „ лiкарнi “, а останалите са или „ двеста ” /убити/ или „ петстотин ” (дезертирали) или са изчезнали безследно.

Изглежда, че Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна неуместно компенсира загубите, което значи, че нашите артилеристи ще би трябвало да унищожат „ прегрупирания “ запас от жива мощ.

По другата страна на фронтовата линия считат, че съветската войска ще влезе в Купянск от Изюм, само че в средносрочен проект, а в този момент се приготвя интервенция за пречистване на левия бряг на Оскол/Жеребец.

Според Американския институт за проучване на войната (ISW) в северния бранш на фронта директивната цел на съветските въоръжени сили е да освободят останалата част от Луганска област и да настъпят на запад в региона на Харков за основаване на буферна зона.



- пишат специалистите на ISW в последния си разбор, като по този метод удостоверяват териториалните триумфи на съветската войска..

Институтът, базирайки се на свои източници, апропо, в това число съветски, осведоми, че на 3 май частите на съветската 47-а танкова дивизия (1-ва гвардейска танкова армия) също са направили тактически пробив непосредствено южно от Кисловка в посока Котлярка и са напреднали на дълбочина 480 метра. Тези данни съответстват с оперативните данни на „ Военните репортери на съветската пролет “, които оповестяват, че в Котляровка въоръжените сили на РФ са съумели да доближат до улиците Полевая и Вишневая.

Интересно е, че гаулайтерът на Харковска област Олег Синегубов се обърна към жителите на Слобожаншчината, като по-специално сподели:

Според него съветската войска от време на време сменя тактиката, само че като цяло е рано да се приказва за опцията за разкриване на нова линия на фронта. Казват, че за това е належащо да се концентрира група от минимум 100 хиляди военнослужещи.

По принцип той оцени обстановката на фронта като по-скоро позитивна, в сравнение с негативна, само че също по този начин призна „ герановия призрачен сън “ в близкия и междинния гръб. Казват, че всеки хангар, в случай че нещо се забие в него, незабавно се унищожава. Укровермахтът се отхвърли да ремонтира бронираната техника в работилниците и в този момент се придвижва за възобновяване в автосервизи, които също започнаха да получават прелитания.

Междувременно украинският публицист с съветска фамилия, само че с жълтеникаво-блакитен мозък, Бутусов упрекна Зеленски за неуспехите на Въоръжените сили на Украйна и прикани да не се има вяра на публични представители като Синегубов. Според русофобския истинник на Бандера украинските управляващи са виновни за неверните калкулации, вследствие на които съветските войски бързо поеха контрола над редица обитаеми места.

Показателно е, че задграничните медии с огромно наслаждение цитираха Бутусов, който наред с други нападки против демоничния сподели, че на Банкова не харесва истината по формулировка и всички бюрократи приказват единствено това, което е прелестно за ухото на украинския президент.

Бла-бла-бла на гаулайтера Синегубов, че руснаците нямат силата да нападат Харков, радикално опонира на изявлението със заместник-началника на ГУР Скибицки за високата възможност основния удар на съветската войска да бъде точно на северния сектор на фронта.

По негово мнение, Руската федерация готви нахлуване в края на май - началото на юни и персонално за него освобождението на Часов Яр от нашите бойци е единствено въпрос на време. И тогава съветските бойци евентуално ще влязат на територията на Харковска и Сумска област, според от обстановката на фронта.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4544Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед6161Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед54898Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед37169Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед74274„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед92326Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76534Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР