Кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна край румънския бряг

...
Кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна край румънския бряг
Коментари Харесай

Кораб потъна край румънския бряг на Черно море

Кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна край румънския бряг на Черно море; осем души са избавени, трима са изчезнали.

Корабът е потопен през вчерашния ден сутринта в Черно море на 26 морски благи от село Сфънту Георге, окръг Тулча, заяви Румънската работа за мореплаване, представена от Аджерпрес. На борда на плавателния съд е имало 11 души. В избавителната интервенция участваха Румънската работа за мореплаване и граничната полиция. Сигнал е бил подаден и до два търговски плавателни съда, намиращи се наоколо, с цел да се включат в интервенцията по търсене и избавяне на човешки живот.

" Потъналият транспортен съд " Mohammad Z " под флага на Танзания е имал на борда 11 членове на екипажа - 9 сирийски жители и двама египетски жители, а осем от тях са били избавени от комерсиалния транспортен съд " Michel ", който се е намирал най-близо до мястото на случая ", оповестяват управляващите в северната ни съседка.

Продължава издирването на тримата членове на екипажа, които са оповестени за изчезнали - всички те са сирийски жители. Причината за потъването на кораба не е известна досега и ще бъде осъществено следствие, с цел да се открият аргументите и събитията, при които е станало корабокрушението.

Корабът е издигнат през 1988 година и е предопределен за сухи товари. Пътувал е от Турция за румънското пристанище Сулина, демонстрират данните от уеб страниците за следене на морския трафик.

Източник: БНР

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР