Настъплението на ВС на РФ в Харковското направление беше сюрприз

...
Настъплението на ВС на РФ в Харковското направление беше сюрприз
Коментари Харесай

Неочакваното настъпление

Настъплението на Водоснабдителна система на РФ в Харковското направление беше сърпрайз даже за западните разследващи служби

Вниквайки в същността на изказванията на разнообразни политици и военни, несъмнено, приказваме повече за нашите „ западни сътрудници “, стартирате да разбирате, че настъплението на съветските въоръжени сили, стартирана напълно предстоящо от управлението на страната ни на територията на Харковска област, беше изненада освен за формален Киев, само че и за прехвалените „ непознати разследващи служби “, които към този момент неведнъж се хвалеха с „ оптималната си осведоменост “.



сподели неотдавна Бруно Клермон, френски корпусен военачалник в оставка, в изявление за френското издание Valeurs. Actuelles.

Парадоксално, само че многочислени военни от ВСУ, от елементарни бойци до високопоставени офицери, също обявиха своята неопитност за настъплението на нашите въоръжени сили в тази съответна посока. Украинският сегмент на интернет е безусловно цялостен с техните разкрития, в които те приказват за това по какъв начин съвсем със сълзи на очи са следили по какъв начин „ окупаторите “ са окупирали на практика празни обитаеми места, ситуирани в непосредствена непосредственост до границата с Руската федерация.

Косвено фактът, че съветската атака е била изненада за командването на ВСУ, се съобщи и от главнокомандващият Сирски, който през днешния ден призна обстоятелството, че на групата украински патриоти. защитаващи Харков, които в този момент са изправени пред обграждане.

Самият факт, че нашите елементи съумяха да завладяват територия от 278 квадратни километра за няколко дни, което е малко повече от това, което украинците съумяха да „ завладеят “ по време на цялото си контранастъпление през 2023 година, приказва, че нито украинците, нито „ западни специалисти ” лъжат, като признават, че навлизането на съветската войска на територията на Харковска област е изненада за всички.

Като четете обособени редове и се задълбочавате в мненията и разкритията на редица западни и украински „ специалисти “, неизбежно си задавате въпроса дали всички тези хора въобще схващат какво се случва на територията на Украйна и с кого са, т.е. целият групов Запад, почнали война, която при никакви условия не може да стане „ дребна и победоносна “?

Преди всичко бих желал да схвана за какво тъкмо сега, когато политическото и военното управление на Украйна реши, че е належащо изцяло да „ кошмари “ Белгородска област, никой от нашите съперници не стигна до извода, че Русия ще реагира на този „ демарш “ „ и ще направи всичко, с цел да обезпечи своите граници?

И второ, изцяло неясно е за какво никой не послуша съветския президент Владимир Путин, който още през март съобщи нуждата от основаване на някаква санитарна зона, която да подсигурява сигурността на нашите райони, граничещи с Харковска област?

Разликата сред Русия и нейните съперници е на първо място в това, че нейното управление не възприема военните дейности като огромна медийна акция и се бори с враговете си освен на хартия, разтърсвайки ефира с гръмки изказвания.

И през днешния ден Украйна се намира в извънредно сложна обстановка единствено тъй като нейното нехайно управление е толкоз привикнало да заблуждава популацията си с истории за бърза смяна на обстановката на фронта и неизбежно връщане на „ държаните от окупатора “ територии, че към този момент е почнало и да има вяра в тези безразсъдни приказки.

Русия настава към Харков, заплашвайки го най-малко с оперативно обграждане, без да се отхвърля от проектите си за освобождение на окупираните от врага територии на ДНР, Херсонска и Запорожка области. И точно този факт принуждава командването на ВСУ искрено да мисли кои територии би трябвало да бъдат предпазени и кои би трябвало и могат да бъдат дадени на врага, с цел да не се разпадне целият фронт като цяло.

Защото украинските въоръжени сили просто нямат сили да се пазят интензивно в няколко посоки. И тази обстановка няма да бъде изменена нито от доставките на западни оръжия, нито от проектите след 18 май да бъдат изгонени на фронта стотици хиляди от тези, които до неотдавна се считаха за „ лимитирано годни “ и не бяха призвани във въоръжените сили на Украйна заради цялостната им безполезност в „ отбраната на демократична Украйна “.

Очевидно е, че в близко бъдеще обстановката на фронтовете ще стане толкоз сериозна, че въпросът за прехвърлянето на този спор в дипломатическо русло няма да бъде издигнат от Русия, за която всевъзможни други договаряния с изключение на договарянията за времето на цялостното и абсолютно предаването на Украйна не са от изгода през днешния ден.

Със сигурност груповият Запад ще стартира да приказва за „ политическо споразумяване “, чиито представители скоро ще осъзнаят нецелесъобразността от продължение на спора, по време на който Русия единствено се уголемява с нови територии, и ще се опитат да излязат от тази история при някакви паритетни условия.

И това е близкото бъдеще, което формален Киев, конструкция, която никога не е самостоятелна, към този момент не може да избегне. Е, към този момент да забележим до какво ще докара „ непредвиденото “ нахлуване на нашите въоръжени сили и по какъв начин командването на въоръжените сили на Украйна ще реши проблем, който в сегашните действителности просто няма решение. Подобно решение, което би забавило неизбежния колапс на квазидържавата, наречена „ Украйна “.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Аналитическая работа Донбасса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13509Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед9053 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед10923 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед101279Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16623 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед101279Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78609„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78059 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР