Унион (Берлин) започна сезона в Бендуслигата по възможно най-добрия начин.

...
Унион (Берлин) започна сезона в Бендуслигата по възможно най-добрия начин.
Коментари Харесай

Унион взе столичното дерби с Херта

Унион (Берлин) стартира сезона в Бендуслигата по допустимо най-хубавия метод. Тимът завоюва с 3:1 дербито против Херта, играно на " Старото лесничейство ".

Домакините поведоха в 32-ата минута. Шералдо Бекер центрира в наказателното поле, където Джордан Сибачу се извиси и с глава порази вратата - 1:0. В 50-ата стражът на Херта бе беззащитен, откакто Яник Хаберер сервира топката на Бекер и той я пусна около вратаря за 2:0.

Натискът на Унион продължи и в 56-ата минута измежду голмайсторите се записа и Робен Кнохе. Той бе прецизен с глава след центриране на Кристофер Тимел. Първоначално имаше подозрения за засада, само че по-късно съдията Марко Фриц уточни центъра.

До края на мача гостите съумяха да вкарат почетен гол, откакто Стеван Йоветич откри Доди Лукебакио на чиста позиция и той осъществя във вратата на Фредерик Рьонов.

В различен мач от кръга в Бундеслигата Волфсбург и Вердер приключиха наедно 2:2 след голове на Лукас Нмеча и Джошуа Гилавоги за домакините и Никлас Филкруг и Леонардо Битенкурт за " бременските музиканти ". За завърналия се в елита Вердер неизползвана запаса остана младежкия национал на България Илия Груев.

Други резултати:

Аугсбург - Фрайбург 0:4

Борусия М - Хофенхайм 3:1
Бохум - Майнц 1:2.
По обявата работи: Христо Денев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР