УниКредит Булбанк спечели две допълнителни награди от Euromoney Awards for

...
УниКредит Булбанк спечели две допълнителни награди от Euromoney Awards for
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк с две признания от Euromoney Awards for Excellence 2023

УниКредит Булбанк завоюва две спомагателни награди от Euromoney Awards for Excellence 2023, годишните награди на списание Euromoney, отличаващи водещи банки и финансови институции от целия свят.

Банката е победител в категориите „ Най-добра корпоративна банка в България “ и „ Най-добра банка за цифрови решения “; за годината, като през месец юли беше отличена от медията и за „ Най-добра банка в България “.

Признанието за най-хубава корпоративна банка отразява уговорката на УниКредит Булбанк да дава на своите корпоративни клиенти най-висококачествени финансови услуги и новаторски решения.

Банката е известна със своята експертиза в региона на корпоративното финансиране, капиталовото ходатайство и ръководството на ликвидността, което я прави желан сътрудник за бизнеса и през годините затвърждава водещата ѝ позиции в страната.

Отличието за „ Най-добра банка за цифрови решения “ е продължение на признанията за банката от разнообразни интернационалните и български организации за достиженията в процеса на дигитализиране на банкови услуги и артикули.

Това самопризнание удостоверява уговорката на УниКредит Булбанк да бъде водеща банка в региона на цифровите услуги и устрема да предлага най-хубавото допустимо потребителско преживяване.

Двете оценки на УниКредит Булбанк са част от премиите, които банките на групата УниКредит завоюваха.

Общо девет награди бяха получени в девет категории на Euromoney Awards for Excellence 2023.

Тези нови оценки надграждат получените по-рано тази година награди за най-хубава банка в Централна и Източна Европа, както и за най-хубава банка в Италия, Австрия, Босна и Херцеговина, България и Хърватия.

УниКредит бе оповестена за Най-добра корпоративна банка в Италия, Най-добра банка за CSR в Германия, Най-добра банка за цифрови решения в Австрия, Най-добра банка за ESG в Австрия, Най-добра банка за ESG в Чехия, Най-добра корпоративна банка в България (УниКредит Булбанк), Най-добра банка за цифрови решения в България (УниКредит Булбанк), Най-добра корпоративна банка в Хърватия (Zagrebacka banka) и Най-добра банка за МСП в Хърватия (Zagrebacka banka).

Наградите Euromoney Awards for Excellence 2023 са учредени през 1992 година и се считат за най-хубавата стратегия за награждаване на международната банкова промишленост, която дефинира „ най-хубавите от най-хубавите “ във всички страни, предлагащи банкови услуги.
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР