Полицейското управление на Ню Йорк публикува във вторник вечерта кадри

...
Полицейското управление на Ню Йорк публикува във вторник вечерта кадри
Коментари Харесай

Полицията на Ню Йорк споделя бегъл поглед към операция за отстраняване на анти-израелски агитатори от зала Хамилтън в Колумбийския университет

Полицейското ръководство на Ню Йорк разгласява във вторник вечерта фрагменти от своята офанзива в постройка на Колумбийския университет, откакто получи позволение да вземете го назад от анти-израелските пропагандатори.

Хамилтън Хол, която беше завладяна късно вечерта в понеделник, беше освободена към 23 часа. Във вторник след близо двучасова интервенция от чиновници на полицията в Ню Йорк, множеството от които бяха в екипировка за битка с безредиците. Лагерът в кампуса също беше изчистен от пропагандатори, единствено палатките им останаха, когато нападението завърши.

Полицаи се реалокираха в окупираната постройка в 9 часа вечерта. Във вторник, откакто управлението на Columbia изиска тяхното подпомагане.

„ @Columbia изиска нашето подпомагане, с цел да си върне кампуса, който стана очевидец на притеснителни актове на принуждение, форми на заплашване и заличаване на благосъстоятелност, “ заместник-комисар на полицията в Ню Йорк Каз Daughtry разгласява на X.

Полицаи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР