Умните жени обичат умните мъже повече, отколкото умните мъже обичат

...
Умните жени обичат умните мъже повече, отколкото умните мъже обичат
Коментари Харесай

Натали Портман в 5 култови роли

" Умните дами обичат умните мъже повече, в сравнение с умните мъже обичат умните дами " - Натали Портман

Натали Портман, родена на 9 юни 1981 година, като че ли има всичко, с цел да я назовем сполучлива жена и актьор. Поне по този начин наподобява в светлините на прожекторите за нейните 36 години. Тя е млада, красива, надарена. На скромната си възраст тя има две деца, брачен партньор, прелестна кариера и е приета за една от най-хубавите актриси на поколението си.

Тя е първата актриса, родена в 80-те, т.е. от по-младото потомство актриси, която получава Оскар за най-хубава женска роля - за " Черния лебед " (2010 г,. реж. Дарън Аронофски). Тя получава премията си в напреднала бременност, а поради напредналата втора бременност не участва на церемонията на Оскарите през 2017 година. Тогава Портман е номинирана още веднъж, за ролята си в " Jackie ", само че премията отива при Емма Стоун за " La la land ".

Натали Портман е в киното от 13-годишна и още първата й роля, на Матилда в Léon: The Professional на Люк Бесон, добива паметен статус. Следват участия в огромни продукции като Star Wars, само че и в по-малки и превъзходни филми като Closer на Майк Никълс.

Вижте 5 паметни функции на Натали Портман:

1. Léon: The Professional на Люк Бесон - Матилда


2. Star Wars на Джордж Лукас - Падме


3. V for Vendetta на Джеймс МакТейг - Ийви


4. Black Swan на Дарън Аронофски - Нина


5. Jackie на Пабло Ларин - Джаки Кенеди
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР