Броят на дамските чанти никога не е достатъчен. Това биха

...
Броят на дамските чанти никога не е достатъчен. Това биха
Коментари Харесай

Да изберем идеалната чанта за рамо - тенденции в цветовете тази пролет

Броят на дамските чанти в никакъв случай не е задоволителен. Това биха ви споделили всички дами, които считат, че не са просто аксесоар, който играе ролята на нещо комфортно и функционално, а ги одобряват като аксесоар, който разкрива нашата характерност и жанр.

На подиумите видяхме разнообразни трендове при дамските чанти за 2024 година - като те се лъкатушат от свръх комфортна чанта, която да побере всичко, през офис/бизнес чантите за повече класа, до клъчове и дребни чантички, чиито размер са близки до тези на някое по-пищно и огромно украшение. С цветенца по тях, с капси, с ресни и доста джобове, охолно празненство от избор на дамските.

И за този фешън сезон можем да последваме разнообразни фешън трендове и да си закупим качествени дамските чанти от магазините на CCC, които да отразят, добавят или пък изцяло да трансформират образа ни. В стилните цветове при чантите на пролетта също срещаме богата палитра, която да използваме уместно с аутфита си.

И въпреки всичко кои трендове на пролет 2024 при дамските чанти си заслужават





Офис чантите
Тази наклонност при дамските чанти е открадната от мъжкия свят, само че завладява подиума и дрешника ни. Чантата, която наподобява съществено и устойчиво в ръцете, без значение дали сте се запътили към бизнес среща или ще я комбинирате с дънки и сникърси, тези чанти основават поръчка за класа и " Виж ме, имай ми доверие ". Напомня ви за куфарчетата, които носеха в миналото единствено мъжете? Това мислене е демоде.



По-големи чанти
Не че в миналото са излизали от мода, изключително в случай че се опитваш да комбинираш родителство, домакинство и работа, само че мнозина дизайнери, сред които и Bottega Veneta, Givenchy, Victoria Beckham и Prada, ни подсетиха че огромните чанти са доста комфортни. Дизайнерите като че ли все вършат вметка - да изберем меки и леки материи при дамските чанти с огромен потенциал.



Дамска чанта през рамо
Ако има нещо в действителност наложително в стилната наклонност за тази година, това са позабравената чанта през рамо. На стилния подиум видяхме в пролетните трендове такива с изчистени линии. Тук разновидностите и разнообразието е огромно, по тази причина дано разгледаме:

Как да изберем идеалната чанта за рамо



- към момента светът се движи към екокожите, спрете се на тях;
- в сбирките видяхме, че остават настоящи и животинските принтове;
- видя се, че по-често дизайнерите се стопират на чанта с къса ръкохватка, само че това е и въпрос на вкус;

- металните детайли - капси, катинарчета, катарами, синджири също бяха в огромна част от колекциите;
- намерете я в магазините на CCC, имат богат подбор, дори и магазин онлайн.

Чудите се какъв цвят да изберете, с цел да изглеждате съвременно тази пролет? Ето ги и тях:

Модните цветове на пролет 2024





Перлено бели
Сигурно свързвате бялата чанта със брачен ден, само че още в края на 2023 година видяхме по какъв начин бялото превзема и се появи в доста пролетни и летни сбирки, предстоящо и като аксесоар - чиста като момина сълза - бялата дамска чанта ни чака с новия сезон.


Маслинено зелено, ярко и мрачно синьо
Пролетта идва със събуждането на земята и в цветовете на чантите също откриваме земни цветове - модерният в последно време маслинено зелен, сапфирено ярко синьо - превъзходен и внимателен цвят за акцент, мрачно синия цвят - изтънчена чанта в този цвят пасва на разнообразни аутфити.



Вечното черно или бордо
Ако не си падате по цветни чанти изберете за пролетта - няма да сбъркате и сигурно ще сте в стилния тренд. Но въпреки всичко, в случай че решите да разчупите - изключително настоящ от по-тъмните цветове при чантите тази пролет ще бъде дамската чанта в цвят бордо.


Неутралният цвят
Е, дизайнерите ни подсказаха в сбирките си, че подобен има - сивата дамска чанта пасва на всичко и ще остави акцент в друга част на облеклото ни, освен това - без значение в какъв жанр е то.

На каквато и чанта да се спрете, знайте, че постоянно водещо би трябвало да бъде това, което усещате като вашия личен жанр или пък дозата предизвикателство, което може да приемете. Няма някой, който да не се усеща добре с красива визия, а с нова чанта това е елементарно постижимо. Доставете си доза благополучие.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР