Умелата кулинарка Силвена Роу се подложи на нова порция разкрасителни

...
Умелата кулинарка Силвена Роу се подложи на нова порция разкрасителни
Коментари Харесай

Силвена Роу показа на какви корекции се подлага

Умелата кулинарка Силвена Роу се подложи на нова порция разкрасителни процедури, този път обаче с цел да поправят неточности от предходни интервенции, описа самата тя на почитателите и приятелите си в обществената мрежа. Причина за това се оказа посещаване на кулинарката в профилирано заведение в Дубай, където вместо пухкави устни, докторите са позволили гаф, повлиял на другояче безупречния ѝ външен тип, издава " Галерия ".

" Там ми объркаха и устните... Ужас! След 40 години ставаш като баба Яга, а аз не желая да съм като нея. Слагам лек филър в устните и ботокс в челото “, разясни русокоската във видео от естетичната клиника, което показа в обществените мрежи.



В клипа Силвена акцентира, че в никакъв случай не се е страхувала да приказва намерено за подобренията, които прави. Всъщност намира себе си като образец за по-възрастните дами, които в един стадий стопират да поставят грижи за себе си и визията си.

" Аз съм здрава от вътрешната страна, тъй като се храня с доста качествена храна, само че някой би трябвало да се погрижи за извън “, споделя още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР