Жени, които пътуват до Турция, за да търсят операция на

...
Жени, които пътуват до Турция, за да търсят операция на
Коментари Харесай

„Пациентите на турски операции са осакатени и оставени да изгният при операции, на които не са се съгласили“

Жени, които пътуват до Турция, с цел да търсят интервенция на понижени цени, биват изпращани вкъщи счупени, обезобразени и на ръба на гибелта.

От експлодиращи стомаси до мъртви гърди, неволни пациенти се подлагат на рискови козметични интервенции в чужбина, преди да бъдат качени на идващия полет с към момента прикрепени дренажни тръби и без следващи грижи. Още по-лошо, някои са били подложени на инвазивни интервенции, за които не са били съгласни.

The Mirror научи какъв брой доста хора не смеят да се оплакват от боязън от репресии, а на тези, които го вършат, е казано, че това към този момент е проблем на NHS. Наистина, лечебните заведения в Обединеното кралство са наводнени от случаи, като 22-годишната Клои Роуз, която неотдавна беше освободена от летището незабавно щом самолетът й кацна на територията на Обединеното кралство, откакто покачване на бюста й остави некроза.

Една жена отлетя до Измир за покачване на врата през 2022 година, единствено с цел да има инструмент, останал в тялото й. Докато беше там, тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР