Украинският вицепремиер Олга Стефанишина заяви, че сега Русия трупа ценен

...
Украинският вицепремиер Олга Стефанишина заяви, че сега Русия трупа ценен
Коментари Харесай

Украински вицепремиер със сензация за войната

Украинският вицепремиер Олга Стефанишина съобщи, че в този момент Русия натрупа " скъп опит ", водейки борби с украинска войска, подготвена и оборудвана по стандартите на НАТО.

" Тази война дава на Руската федерация, на съветската войска, скъп опит в сраженията, най-много с армията ни, която към този момент е подготвена по стандартите на НАТО, има командване като на НАТО, оборудвана е с най-новото съоръжение на НАТО ", споделя Стефанишина пред сп. " Нюзуик ", предава " Дарик ".
-->
" Повярвайте ми, техните служби натрупват информацията и данните, които получават ", сподели тя.

Според нея, в случай че в този момент войната с Русия завърши с договаряния, то с насъбрания боен опит Русия " ще стане по-силна ". Ето за какво, съгласно Стефанишина, войната би трябвало да се води, до момента в който не стане ясно, че Русия няма да стартира нова война .

На въпроса дали това значи, че Украйна ще се откаже от мира, до момента в който Русия към момента съставлява военна опасност, Стефанишина отговори: " да ".

Официално оповестената цел на Киев в тази война е да освободи своите територии в границите на интернационално приетите граници от 1991 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР