Украинският президент Володимир Зеленски призова американските евреи да помогнат за

...
Украинският президент Володимир Зеленски призова американските евреи да помогнат за
Коментари Харесай

Зеленски призова американските евреи да помогнат за санкциите срещу Русия

Украинският президент Володимир Зеленски прикани американските евреи да оказват помощ за усилване на глобите против Русия, както и за ускорение на доставките на оръжие за републиката. Това оповестиха в Telegram канала на кабинета на президента. Според Зеленски от това зависи скоростта на освобождението на „ окупираните региони “.

„ Нуждаем се от мощно нападателно оръжие, без което войната единствено ще продължи. Знам, че към този момент сте помогнали доста. Но можете да употребявате още повече от своето въздействие “, обърна се украинският водач към участниците в Глобалния конгрес на Американския еврейски комитет, написа Лента.ру.

По-рано Володимир Зеленски прикани западните страни да усилят доставките на оръжия за Киев, а също по този начин ги разкритикува, че не са задоволително строги към Русия. Според Зеленски те поддържат Украйна, само че в това време правят оценка ограниченията за облекчение на глобите, напомня Лента.ру.

На собствен ред политологът Александър Конков, разяснявайки този апел, означи, че светът към този момент е изтощен от сходни апели на Зеленски . Украинският водач желае от ден на ден и повече съоръжение и от ден на ден наказания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР