Поройни дъждове предизвикаха тежки наводнения в Германия, Франция и Италия.

...
Поройни дъждове предизвикаха тежки наводнения в Германия, Франция и Италия.
Коментари Харесай

Поройни дъждове предизвикаха тежки наводнения в Германия, Франция и Италия

Поройни дъждове провокираха тежки наводнения в Германия, Франция и Италия. В южните региони на Германия е разгласен червен код за заплаха. Реки преляха, а десетки села са под вода.

Спасителни екипни са се отзовали на десетки сигнали за бедстващи, хора, домашни любимци и наводнени изби.

Тежка е обстановката от другата страна на границата - във Франция.

 Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи

В три департамента е разгласен оранжев код. В италианската област Венето 66-годишен мъж е в неопределеност, откакто е бил отвеян от бурните води на река.

Снимка: Reuters

В Испания управляващите също оповестиха предизвестия за рисково време, само че не поради стихии и дъждове, а за извънредно тежки за края на май горещини.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР