На британците се казва да си стоят вкъщи, тъй като

...
На британците се казва да си стоят вкъщи, тъй като
Коментари Харесай

Норовирус „повръщаща буболечка“ помита Обединеното кралство, тъй като британците са призовани да не ходят на работа или училище

На британците се споделя да си стоят у дома, защото случаите на норовирус се популяризират из страната, като случаите внезапно скочиха през последните седмици.

Ръководителите на опазването на здравето сигнализираха, като Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) издаде незабавно предизвестие за скока на норовирусните инфекции. Според UKHSA равнищата на мощно заразния вирус остават извънредно високи за това време на годината и не са посочили упования пролетен спад.

Страховитият зимен повръщащ вирус предизвиква безпорядък, предизвиквайки тежка диария и повръщане огнища. В тревожна наклонност доказаните случаи на норовирус са с удивителните 75 % над междинното за пет години, разкри здравният орган, оповестява Express.

Експерти считат, че пейзажът след Covid и студеното време през май може да са фактори, допринасящи за упоритата резистентност на заболяването. За да се ограничи разпространяването, хората, изумени от заболяването, се поучават да съблюдават добра хигиена и да и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР