Украинският президент Владимир Зеленски призова международната общност да въведе търговско

...
Украинският президент Владимир Зеленски призова международната общност да въведе търговско
Коментари Харесай

Зеленски иска тотално търговско ембарго над Русия

Украинският президент Владимир Зеленски прикани интернационалната общественост да вкара комерсиално ембарго против Русия в отговор на нейната военна интервенция в страната му, предава БНР.

Зеленски упорства за нови интернационалните наказания против Русия, в това число цялостен протест във връзка с съветския нефт и на всевъзможни други съветски артикули, както и прекъсване на износа за Русия.

Западните наказания, наложени поради военното нахлуване на Русия, към този момент са изолирали Москва до степен, каквато в никакъв случай до момента не е налагана върху толкоз огромна стопанска система.

Зеленски обаче счита, че икономическият напън би трябвало да се ускори и да бъде наложено интернационално комерсиално ембарго по отношение на Русия.

"Ако нашествието продължи и Русия не е изоставила проектите си против Украйна, тогава е нужен нов пакет от наказания в името на мира “, съобщи президентът на Украйна във видеообръщение.

Той загатна съответно протеста на съветския нефт и петролните артикули.

"Бойкотирайте вноса за Русия. Ако те не се придържат към цивилизованите правила, тогава не би трябвало да получават артикули и услуги от цивилизацията. Нека войната ги храни ", сподели още Зеленски.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР