Украинският гранд Динамо (Киев) следи изкъсо изявите на Паулиньо. Крилото

...
Украинският гранд Динамо (Киев) следи изкъсо изявите на Паулиньо. Крилото
Коментари Харесай

Динамо Киев хвърли око на Паулиньо

Украинският гранд Динамо (Киев) следи изкъсо изявите на Паулиньо. Крилото на Левски се е понравило с играта си в българския шампионат и е влезнало в полезрението на един от най-големите тимове в Източна Европа.

Киевчани се нуждаят от ободряване на състава, защото изостават на 16 точки от водача в шампионата и техен огромен зложелател Шахтьор (Донецк ). Според ukrainefootball.net Паулиньо е част от лист за огромна селекция в Динамо (Киев) тази зима, която да ускори конкуренцията в тима. 26-годишният бразилец има опит в украинския футбол, откакто преди да пристигна на “Герена” игра за Заря (Луганск), напомня " Тема Спорт ".

Ако киевският гранд желае да притегли крилото на “сините”, то ще би трябвало да заплати сериозна сума за него. Причината е, че Паулиньо има настоящ контракт с Левски до 2021 година и желанието на столичани е да не се разделят с него, защото той е главен състезател на тима. През есенния полусезон бразилецът вкара 7 гола и подаде за още 3. При възможна договорка Левски ще е на огромна облага, защото крилото пристигна като свободен сътрудник в клуба. До момента бразилецът има изиграни 72 мача за “сините” във всички шампионати, в които осъществя 18 попадения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР